У мережі глядачі засудили Карпачова / колаж з фото

Новий сезон українського шоу "СуперМама" втрапив у черговий скандал. Цього разу шквал критики накрив ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

Остання частина 24 випуску обурила глядачів шоу. На фіналі мами, які змагалися за звання найкращої, пересварилися між собою. Вони лайливими словами називали одна одну та погрожували конкуренткам. У цьому випуску показали жінок з Києва, зокрема у проєкті взяли участь:

  • заощадлива Юлія, яка робить для дитини іграшки з предметів побуту й сміття;
  • Богдана, яка стала мамою у ранньому віці і народила сина у 15 років;
  • вдова Наталі, яка самостійно виховує чотирьох дітей;
  • Маша, яка живе на дві країни, наростила доньці волосся та вже подарувала їй квартиру.

Однак мережу сколихнула не жахлива поведінка жінок, а рішення Карпачова. На фіналі шоу він зайшов до студії, де оголосив, що не бачить у четвірці матусь "супер маму". Ведучий вирішив не давати свої 10 балів жодній жінці.

Відео дня

Редактори проєкту після підрахунку балів показали, що Юлія та Наталі набрали однакову кількість. В такому випадку оцінка Карпачова змогла б вирішити ситуацію і обрати переможницю. Однак омріяний браслет "СуперМами" не отримав ніхто.

Скріншот з шоу

Реакція глядачів

Шанувальники проєкту обурилися діями ведучого. Чимало з них у коментарях під випуском писали, що поведінка Карпачова є дивною. Мовляв, деяких матусь він критикує за будь-яку дрібницю, а в кого є справжні проблеми - схвалює.

Глядачі залишилися незадоволені фіналом шоу. На їх думку, переможницю варто було обрати. Дехто з коментаторів навіть закликав звільнити Карпачова та знайти йому заміну.

  • "Цього тижня сама токсична мама - це Карпачов!"
  • "Карпачов зламався, несіть іншого. Це треш, як він до цієї Марії прикопався. Останні випуски він що попало радить"
  • "Карпачов у 2 випуску: "Мізогінія це погано, мамки токсичні, тикають носом 15-річну маму віком". Карпачов у 4 випуску: "Ну, по-перше, ви занадто молода, щоб бути супермамою"
  • "У всесвіті Карпачова існує 2 думки - його і неправильна".
  • "Карпачов проявив себе справжнім аб'юзером. Захейтив ні за що ні про що ще й так агресивно..."
  • "Карпачову пора до психолога йти. Хорошу маму образив і довів до сліз. Він гне свою лінію і нікого не чує"

Варто зауважити, що вкінці випуску показали, хто насправді став переможницею. Проблема в тому, що редактори помилилися під час підрахунку балів. Тому за рішенням матусь звання найкращої отримала Маша. Пізніше організатори проєкту передали браслет матусі.

Скріншот з шоу
Скріншот з шоу

Нагадаємо, раніше команда шоу "Супермама" змусила дитину ридати.

Вас також можуть зацікавити новини: