Тіна Кароль і Юлія Саніна разом з'явилися в одному шоу / прес-служба 1+1

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна та співачка Тіна Кароль взяли участь у шоу "Я люблю Україна", прем’єра якого відбулася на телеканалі ТЕТ. У тандемі з Юрієм Ткачем вони зіграли проти Олександри Заріцької з гурту KAZKA, Дмитра Кадная та нового капітана Олександра Педана.

Цікаво, що 15 років тому Тіна Кароль знімалася в першій версії проєкту "Я люблю Україну", де ведучою була Лідія Таран. Тоді як для солістки The Hardkiss і ведучої шоу "Україна неймовірних людей" Юлії Саніної це абсолютно новий досвід.

Вона зізналася, що перед зйомками переглядала підручник з історії України, але дізнавшись, що змагатиметься разом з Тіною Кароль, видихнула й відкинула всі хвилювання.

"Я довго не наважувалася брати участь у шоу "Я люблю Україну". Я в принципі дуже рідко з’являюся в ігрових проєктах, але цей особливий. Він про Україну. А коли я почула, що моя партнерка – це Тіна Кароль, то зрозуміла, що можна трошки розслабитися, тому що принаймні атмосфера в нашій команді буде прекрасна", – прокоментувала Юлія Саніна.

Зіркові подруги перемогли у шоу / прес-служба 1+1

Зіркові подруги не лише зарядили шаленою енергією і нестримним запалом, а й блиснули знаннями про Україну, обійшовши команду суперників – Олександру Заріцьку та Дмитра Кадная.

Юлія Саніна та Тіна Кароль розуміли одна одну без слів у раунді "Крокодил", з перших секунд відгадували українські хіти в музичних паузах і як горіхи лускали ребуси від ведучої. У коментарях глядачі відзначили, що це найпрекрасніший тандем.

Уже цієї неділі, 7 квітня, о 19:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра нового випуску шоу "Я люблю Україну" з Олею Поляковою та TAYANNA в команді Олександра Педана й Анною Трінчер і Славою Дьоміним у команді Юрія Ткача. Дивіться найпопулярнішу українську вікторину всією родиною.

Вас також можуть зацікавити новини: