Режисер переконаний, що шоу складне для пересічних українців / колаж з фото

Нещодавно українська співачка Тіна Кароль презентувала нове YouTube-шоу "Дім звукозапису". Її проєкт вже здобув популярність серед зірок та шанувальників, однак режисер Олегу Боднарчук розкритикував програму співачки і назвав позитивні коментарі під першим випуском "підлабузницькими".

У своєму Telegram-дописі Боднарчук вщент "розніс" шоу Кароль, першою гостею якого стала фронтвумен гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна. Режисер переконаний, що цей проєкт потрібен, в першу чергу, самій Тіні.

"Я в очікуванні, чи напише хтось правду про цей проєкт, чи й надалі суцільне підлабузництво? "Дім звукозапису" настільки неймовірний, величний та значущий проєкт, що всім відняло мову під час його обожнювання, але тільки не мені. В пошуках легендарності по слідах Джамали, яка зі своїм альбомом кримськотатарських пісень QIRIM стала майже національною легендою, через терня Греммі інколи можна і дійти до "Дому звукозапису" в Києві, переклавши з місця на місце кращі українські пісні минулого століття…" – написав режисер.

Відео дня
Скріншот Telegram

За словами Боднарчука, проєкт має гарну картинку та хорошу якість звуку, однак цього недостатньо, щоб зібрати більшу аудиторію. Режисер наголосив, що в шоу повинен бути конфлікт або протистояння між зірками. Натомість, як пише Боднарчук, Тіна та Юлія вихваляли одна одну. Також він додав, що правила шоу, які, на перший погляд, здаються складними, насправді такими не є.

"Якийсь типу конфлікт між часом репетицій і можливостями Саніної висмоктаний з пальця. З іншого боку, пересічний глядач взагалі не розуміє – дві години для однієї пісні з оркестром це багато чи ні?" – підкреслив Боднарчук.

Скріншот з шоу Тіни Кароль

На додаток, ще однією проблемою проєкту, на думку митця, є те, що у ньому немає "нової оригінальної ідеї". У першому випуску була переспівана пісня Ігоря Поклада "Коханий". Режисер вважає, що новизни у кавері Саніної немає, тому що цей трек регулярно переспівують інші зірки. Ба більше, Боднарчук зауважив, що шоу надто складне для пересічних українців, усі його сенси зрозумілі лише музикантам:

У "Домі звукозапису", як в старому музеї – все аскетично, традиційно, місцями літає міль... Це потрібно самій Тіні Кароль для легендарності, за яку вона бореться усе своє свідоме життя, у цьому випадку, щоб стати зірковим архіваріусом всього українського пісенного надбання.

Відомий український режисер розкритикував вокальне шоу Тіни Кароль: 'Суцільне підлабузництво'

Нагадаємо, у першому епізоді шоу Тіни Кароль "Дім звукозапису" Юлія Саніна у джазовому аранжуванні виконала хіт Ігоря Поклада "Коханий", який був написаний у 1959-му році.

Вас також можуть зацікавити новини: