Саніна записала кавер на пісню Ігоря Поклада "Коханий" / Фото Скріншот Instagram

Нещодавно співачка Тіна Кароль оголосила про свій дебютний проєкт на YouTube. Зірка запустила авторське шоу "Дім звукозапису". Першою учасницею стала відома українська виконавиця та фронтвумен гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна.

У першому епізоді шоу співачка у джазовому аранжуванні виконала хіт Ігоря Поклада "Коханий", який був написаний у 1959-му році. Саніна і Кароль зізналися, що однаково обожнюють джаз, саме тому їх вибір зупинився саме на цьому стилі.

"Хочу подякувати Тіні, яка в такий складний час все одно робить подібні проєкти, аби поповнити скарбничку звучання української пісні новими переспівами. Я вважаю дуже цінним те, що вона наважилася і зробила такий масштабний, вагомий та важливий проєкт", – розповіла Саніна.

Реакція мережі на виконання хіта Юлією Саніною:

"Я хочу написати мільйон коментарів для підтримки цього проекту. Продовжуйте, це саме те що нам давно потрібно. Українська мова і культура - дивовижна. Люблю мою Україну і мій народ"

"Ця пісня була створена для Юлії Саніної! Крізь роки. Неймовірно заспівано, легендарна пісня. Дякую за цей проєкт"

"Тіна, Юля, та вся команда ДЗЗ, дякую за відродження цього шедевру"

"Юлія Саніна неймовірна. Як гарно звучить. Які талановиті музиканти в нашій країні"

Шоу Тіни Кароль "Дім звукозапису"

Кароль розповіла, що її шоу – це новий погляд на відомі пісні. Вона обирає жанр та формат виконання композиції, а потім запрошує зіркових гостей, які визначають собі пісню для виконання. Відтак, результатом стає унікальний перфоманс, коли знаменитості виконують кавери разом з оркестром.

Варто зауважити, що запис шоу "Дім звукозапису" відбувається у Будинку звукозапису Українського радіо, в якому записували свої пісні найвідоміші співаки.

Артистка поділилася, що метою її проєкту є збагачення українського контенту та музичного каталогу. Крім того, Кароль прагне дати нове життя старим, але культовим пісням. Саме тому співачка разом з командою професіоналів підбирають різноманітне ранжування та стилі для композицій, щоб вони зазвучали по-новому.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль та Юлія Саніна блиснули знаннями у шоу "Я люблю Україну".

Вас також можуть зацікавити новини: