Учасниці "Холостяка", які сильно змінилися

Розповідаємо, як змінилися п'ять популярних учасниць різних сезонів шоу "Холостяк". Наприклад, Анна Козир з третього сезону сильно схудла, а Стелла Шаповалова з сьомого сезону навпаки - суттєво додала у вазі. Адель Асанті з 11 сезону зробила ще кілька пластичних операцій. Детальніше читайте в матерілі. 

Кароліна Руффо - 2 сезон

Одна з найбільш неординарних учасниць шоу кардинально змінила імідж за роки після закінчення зйомок. Після цього вона більше не брала участі в подібних шоу і розвивалася як співачка. Ось як в одному з інтерв'ю Руффо прокоментувала свій образ в "Холостяку": 

"Представлений мною образ був зрозумілий не всім. Мене сприйняли як несерйозну, дурненьку дівчину. Насправді я інша. Мені хочеться, щоб глядач впізнав мене справжню". 

Кароліна Руффо

Анна Козир - 3 сезон 

У сезоні з Андрієм Іскорневим Анна Козир здобула перемогу, проте їхні стосунки довго не тривали. У 2019 році стало відомо, що Аня вийшла заміж за іншого. Чоловік веде непублічний спосіб життя. 

Але не тільки в особистому житті дівчини відбулися серйозні зміни, вона змінилася ще й зовні. За фото часів зйомок в проекті і нинішнім знімкам в Instagram можна зробити висновок, що Козир сильно схудла і кардинально змінила імідж.

Анна Козир

Раміна Есхакзай - 5 сезон

Екс-кохана Віталія Козловського намагалася знайти щастя в особистому житті з футболістом Сергієм Мельником і стала фіналісткою сезону. На відміну від багатьох учасниць, які зникли з публічного простору, вона активно веде свій блог в Instagram і канал "Ходят слухи" на YouTube. 

Можна помітити, що Раміна трохи схудла з часів зйомок в "Холостяку", хоча і на той момент у неї була досить струнка фігура. 

До речі, зараз у неї є наречений - адвокат Євген Пронін, який після 24 лютого став на захист рідної країни. 

Раміна Эсхакзай

Стелла Шаповалова - 7 сезон

У проекті з Дмитром Черкасовим вона була фіналісткою. Враховуючи те, що тоді дівчині не вдалося побудувати щасливі стосунки, у 2022 році вона знову зважилася знайти своє кохання на реаліті-шоу. Цього разу вона стала зіркою "Пари на мільйон". 

Глядачі помітили, що Стелла дуже змінилася. В першу чергу в очі кидається те, що вона набрала кілька зайвих кг. 

В одному зі своїх інтерв'ю Стелла зізнавалася, що любить смачно поїсти і це приносить їй задоволення.

Стелла Шаповалова

Адель Асанті - 11 сезон

Колишня порноактриса і учасниця 11 сезону шоу "Холостяк" веде свій блог. Ще на "Холостяку" було помітно, що Анастасія (справжнє ім'я конкурсантки) не шкодує грошей на пластичні операції і уколи краси. Після завершення участі в проекті вона зробила ліпосакцію боків і ліпомоделювання сідниць. Адель дуже уважно стежить за своїм тілом, оскільки любить з'являтися перед публікою у відвертих нарядах. 

Адель Асанти

До слова, 6 листопада знаменитість повідомила, що на неї напали у Львові. Як поділилася Асанті в своєму блозі, коли вона прогулювалася по місту в навушниках, до неї підійшов чоловік і грубо запитав куди вона йде. Дівчина відповіла російською мовою, за що, за її словами, той на неї накинувся.

Нагадаємо,учасниця, яка вибула з "Холостяка-12", розповіла про сценарій і "пекельні" умови на зйомках.

Вас також можуть зацікавити новини: