УНІАН зібрав кумедні меми про Євробачення Меми про Євробачення / скриншот

Учора, 11 травня, відбувся вже другий півфінал Євробачення. Вже за два дні на глядачів чекатиме гранд-фінал, у якому стане відомо, хто ж переможе на конкурсі цього року.

І поки одні користувачі мережі обговорюють своїх фаворитів, інші жартують з кумедних моментів. УНІАН зібрав найсмішніші меми про Євробачення. З чого глузують глядачі - читайте нижче.

Меми про Євробачення з Twitter

Звісно, що найбільше уваги привертають виступи конкурсантів та їхні наряди. Яскраві сукні, відверті та провокаційні "луки" - кожний учасник намагається дивувати.

Меми про Євробачення / скриншот

Також глядачі жартують з того, що деякі учасники схожі на відомих персон. Співака з Сан-Маріно, наприклад, порівняли з Сергієм Притулою. А гурт TVORCHI отримав жартівливу "листівку" з Шевченком.

Меми про Євробачення / скриншот

Ведучих Євробачення вже порівняли з персонажами серіалу "Венздей". Окрім цього, не обійшлося без жартів про свинку Пеппу та Іспанію, яка минулого року обурювались через "політизованість" конкурсу.

Меми про Євробачення / скриншот

Також користувачі жартують про те, що усі фанати Євробачення вже забули про здоровий сон. Відомо, що конкурс починається о 22.00 за київським часом, іноді він закінчується дуже пізно. 

Меми про Євробачення / скриншот

Кумедні відео про Євробачення

На тлі повномасштабної війни в Україні гумор багатьох змінився. Нині українці знаходять сили жартувати з того, як усі втомилися від постійних атак "шахедами". Тому одним з найпопулярніших мемів нині став спів Саніної та її колеги.

Окрім цього, багато мемів присвячено майбутньому виступу Вєрки Сердючки. Українці чекають саме на нього, а не на виступи конкурсантів, жартують у мережі.

Також користувачі мережі вже вигадали жарт про пісню від Albina & Familja Kelmendi - родини з Албанії. Вони нібито співали від імені тих, кому завжди холодно та дме з вікна у маршрутці.

Не обійшлося й без жартів про Käärijä з Фінляндії. Його "божевільний" виступ вразив багатьох. Як виявилося, номер міг би налякати навіть Сердючку.

Також користувачі зробили "українську версію" другого півфіналу. На виступи конкурсантів наклали хіти та народні пісні, які знають усі мешканці нашої країни. Вийшло доволі кумедно.

Пародію на Євробачення зробила і гумористка Саша Шабаліна. Вона пожартувала з того, що під час конкурсу глядачам нагадують, хто і як виступив, проте на екрани виводять дуже короткі фрагменти номерів.

Окрім цього, користувачі жартують з реакції Юлії Саніної, яку налякали під час першого півфіналу. Тоді ведуча та співачка не очікувала на раптову появу іграшку, а тому не змогла приховати щирого подиву.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на Євробаченні пролунало антивоєнне гасло, учасник з Румунії пішов проти правил.

Вас також можуть зацікавити новини: