Каменських показала груди / instagram.com/kamenskux/

Українська співачка Настя Каменських показала фото в майці з глибоким декольте.

Читайте також"Ідеальна та пишна": Настя Каменських показала грудях у відвертому декольте

Знімок артистка оприлюднила в Instagram. На фото Каменських позує в білій відкритій майці. Фанати співачки залишилися в захваті від її фото.

Відео дня

Чергова мета мого челлендж #obіцяюза100днів, який ми проводимо спільно з o.b.®, виконана. В цей раз напишу вам про #враження і що всі мрії здійсненні: я хотіла попрацювати з іноземними авторами – я цього досягла. Я познайомилася з крутими хлопцями з американських студій, на яких працювали Britney Spears, Backstreet Boys, Kenny West, JLo, Christina Aguilera. Мені запропонували попрацювати з ними – і ось неймовірний результат. Запальний трек, який я співаю на двох улюблених мовами. Я з'їздила в Майамі і там презентувала цей хіт на світових каналах! . Була б ця поїздка реальною, якщо б я не пообіцяла собі попрацювати зі всесвітньо відомими авторами ? Впевнена, що НІ! Я дала собі обіцянку – я його досягла. Приєднуйтесь і ви до мене! Беріть участь у нашому челленджері #оbіцяюза100днів ! Вирішуйтеся на більше, сподіваюся, що мій приклад допоможе вам поставити перед собою амбітні цілі і надихне їх досягти. А ми з o.b.® будемо дарувати вам подарунки Деталі, умови, правила та розіграш подарунків @ob_do_promo_ua . Мета зробити круту поїздку - done✔️

A post shared by NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux) on

"Дуже гарні груди", "Каменських, ти бомба!", "Груди прямо вилітають", "Секс-бомба", "Шикарно виглядаєш", - пишуть фанати Каменських.

Раніше Настя Каменських показала сідниці у відвертому бікіні.