Лорак розлучилася з чоловіком 31 січня / фото instagram.com/anilorak

31 січня співачка Ані Лорак офіційно розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу.

Ні сама артистка, ні її екс-чоловік коментарів щодо цього не давали, а саме засідання проходило за зачиненими дверима. Однак журналістам ТСН вдалося поспілкуватися з братом Ані Ігорем Куєком.

За словами чоловіка, переживання Лорак щодо розлучення вже ослабли.

Відео дня

"Я думаю, що основне переживання, криза в минулому. Це вже залишки. Вона вже пережила пік, це вже така, більш формальна ситуація", - сказав брат Лорак.

Він додав, що Ані до останнього намагалася врятувати шлюб, сподівалася на примирення.

"Вона берегла, як могла. Це було її життя, кохання. Вона берегла шлюб до останнього, намагалася його тримати до останнього", - прокоментував Ігор.

Читайте також"На трансвестита схожа": Ані Лорак у ніжному образі нарвалася на хвилю критики

"Була надія, щоб вони жили в одній країні, не окремо. Тобто, це були якісь проблеми, пов'язані з роботою. Воно затягнулося і переросло в таку ситуацію, що неможливе існування сім'ї в різних країнах", - додав Куєк.

Разом з тим, Куєк розповів, що екс-подружжя вже вирішило питання щодо опіки над спільною дочкою Софією. За словами брата співачки, дівчинка буде жити разом з мамою.

"Тут логічно і зрозуміло, з ким буде дитина. Тобто за всіма міжнародними законами вона залишається з мамою. Без всяких "але". Немає якихось проблем з утриманням дитини, з її бажанням або небажанням. Тут вже логічно, що вона мама, вона її виховує. Вона має можливість дати все, що їй потрібно для розвитку і виховання", - прокоментував Ігор Куєк.

Цікаво, що Ані Лорак не перешкоджає спілкуванню Мурата із Софією і радіє тому, що екс-чоловік виявляє бажання бачитися з донькою.

"Кароліна дуже friendly, дружньо ставиться, по-людськи. У неї немає якоїсь злості. Навпаки, вона рада, що Мурат спілкується з донькою, виявляє таке бажання. А все, що стосується майна, це їхні особисті домовленості. Я думаю, все буде добре, вони вирішать полюбовно", - додав Ігор.

Куєк зазначив, що і його сестра, й Мурат намагаються вирішити всі питання мирно, розійтися гідно. Щодо того, чи не намагалася пара помиритися, Ігор відповів: "Мурат хотів щось змінити на тому етапі, коли вже було неможливо".