На Євробаченні 2019 з піснею Arcade цілком очікувано переміг Дункан Лоуренс. Співак з Нідерландів зачарував глядачів і журі конкурсу неймовірно красивою і чуттєвої піснею про кохання, а також заспокоїв постановкою номера. До речі, букмекери спочатку віддавали Лоуренсу перше місце - і не прогадали. Представник Нідерландів отримав сумарно 492 бали.

Народився Дункан Лоуренс (справжнє ім'я - Дункан де Мур) 11 квітня 1994 року в нідерландському місті Спейкеніссе. Він з дитинства відвідував місцевий театр і музичну школу, грав на піаніно, писав власні пісні та вірші.

У віці 16 років Дункан виграв у талант-шоу, що і дало йому можливість записати демо-версію своєї першої пісні.

Дункан зізнався в одному з інтерв'ю, що над ним у дитинстві знущалися однолітки, і музика була єдиним порятунком.

Дункан в 2013 році заснував власний гурт The Slick and Suited, з якого почав свою музичну кар'єру в Рок-академії в Тілбурзі і виступив у 2013 році на фестивалі Eurosonic Noorderslag в Гронінген. Грав також у деяких інших колективах Академії, закінчив її в 2017 році.

Читайте такожСергій Лазарєв оконфузився з номером для Євробачення (відео)

У 2014 році він брав участь у п'ятому сезоні вокального шоу The Voice of Holland, і під час сліпих прослуховувань потрапив у команду до поп-співачці Ільзе Де-Ланге. Артист дійшов до півфіналу конкурсу.

У соцмережах артист не приховує, що він є бісексуалом. Однак, про особисте життя артиста нічого не відомо - чи є у нього на наразі кохана людина.

Судячи з інформації, яка є в інтернеті, Дункан не був одружений і у нього немає дітей.