Сердючка виступала на весіллі Каменських і Потапа / Фото УНІАН

Минулого четверга 38-річний Потап і 32-річна Настя нарешті публічно зізналися в коханні один одному та зареєстрували стосунки. Святкування пройшло в елітному італійському ресторані Fabius під Києвом, куди запросили весь український шоу-бізнес.

Присутніх пригощали холодними закусками, салатом "Капрезе", хрустким восьминогом, камчатським крабом, фуа-гра та іншими делікатесами. Тільки банкет без декору та концертної програми обійшовся парі в суму близько 2,8 млн грн, пише "СтарХіт".

Основна дія проходила у величезній заскленій альтанці, навпроти якої встановили сцену і великий екран.

Відео дня

Читайте такожУ бікіні та в обіймах Потапа: Настя Каменських показала сміливе фото

У фіналі вечора для гостей виступив колега Каменських із шоу X-Factor Андрій Данилко — зрозуміло, в образі Вєрки Сердючки.

"Я відчував, що між ними є контакт, іскра, коли тільки познайомився, — розповів Данилко "СтарХіту". — Була програма "Дім радості", де моя Сердючка з мамою приймали зіркових гостей, і ось вони прийшли в один з випусків у 2008 році, і я одразу все зрозумів. Весілля вийшло таке.. платоспроможне. Поява Вєрки була бажанням Насті. Та й це вже швидше традиція: на нормальній тусовці повинна співати Сердючка — не двійник якийсь. Звичайно, ніколи б не взяв з них гроші. Тут справа навіть не в подарунку, а в тому, що люди шукають емоції, гарний настрій".

До речі, Каменських не планує менше виступати у зв'язку з новим особистим статусом. "Шлюб — це ж не імміграція, — посміхається Данилко. — Будь-яка дівчинка цього хоче. Коли ми в перервах між зйомками базікали, Настя казала, що їй хочеться діток. І це природне бажання. Не завжди виходить поєднувати нормальне життя й успішну кар'єру. Сподіваюся, вони зможуть".

Як повідомляв УНІАН, 23 травня відбулося найгучніше весілля українського шоу-бізнесу за останні роки. Потап і Настя Каменських стали чоловіком і дружиною.

Розкішне весілля артисти відгуляли в одному із заміських ресторанних комплексів під Києвом. На святі виступали як самі молодята, так і їхні зіркові гості: Тіна Кароль, Вєрка Седючка і навіть хрещена нареченої Алла Кудлай.