Спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер одружився на грузинській журналістці "Голосу Америки" Іє Меурмишвілі.

Відео дня

Читайте такожУ мережу "обурювали" весільне фото Сергія Лазарєва

Пара познайомилася в 2015 році, коли Меурмишвілі брала у Волкера інтерв'ю. Про рішення скріпити свої стосунки узами шлюбу журналістка повідомила у Facebook.

"Все було чудово - погода, люди, атмосфера, музика. Це була чудова вечірка!", - повідомила вона.

Весілля відбулося у Вашингтоні в історичному п'ятизірковому готелі The Hay - Adams. Серед гостей церемонії був присутній посол України в США Валерій Чалий. Вона працює на "Voice of America" з 2009 року і являється одним з редакторів програми "Вашингтон сьогодні".

Молодята влаштували фотосесію на балконі з видом на Білий дім. Меурмишвілі для такої важливої події вибрала довгу сукню з декольте малинового відтінку, а 54-річний Волкер - синій костюм і краватку в тон до вбрання нареченої.

Примітно, що для Курта Волкера це другий шлюб. З першою дружиною Карен він виховує двох дітей - сина Маттіаса і дочку Соню.

Як повідомляв УНІАН, раніше телеведучий Дмитро Комаров опублікував фото з нареченою на руках і розповів про своє таємне весілля.