Комаров одружився на переможниці конкурсу "Міс Україна 2016" / фото facebook.com/1plus1.DmitroKomarov/

Ведучий програми "Світ навиворіт", знаменитий телемандрівник Дмитро Комаров одружився на партнерці по "Танцях з зірками", "Міс Україна 2016" Олександрі Кучеренко.

Читайте такожВідомий український мандрівник встановив авіарекорд (фото, відео)

Про це він повідомив на сторінці в Instagram, виклавши фотографію, судячи з усього, з власного весілля, де тримає свою кохану на руках.

Відео дня

"Друзі, я завжди оберігав своє особисте життя і тримав у секреті. Але обіцяв вам, що все розповім, коли прийде час. І ось він настав. Ми з Олександрою Кучеренко стали чоловіком і дружиною. Розумію, що у вас багато питань. Ми щасливі", - повідомив Комаров.

Під час участі в проекті "Танці з зірками" шанувальники часто приписували Дмитру та Олександрі роман. Готуючись до прямих ефірів, вони багато часу проводили разом. Щодня пара присвячувала по 4-5 годин репетицій спільних номерів, і сам Дмитро зізнавався, що бачиться з партнеркою більше, ніж з рідними.

Як повідомляв УНІАН, у березні на YouTube каналі "ACTOR FIGHT" з'явилося відео з кадрами нападу на Дмитра Комарова. Відео спровокувало ажіотаж у мережі, багато припустили, що це фейк.