REUTERS

Австралійська модель Шаніна Шейк підтвердила інформацію про скасування щорічного грандіозного фешн-шоу Victoria's Secret.

Читайте такожЯнголи Victoria's Secret "засвітили" гарячі тіла в крихітних бікіні (фото)

Зірка модельної індустрії, яка не є ангелом Victoria's Secret, але регулярно співпрацює з білизняним брендом, в інтерв'ю заявила, що феєричне шоу у 2019 році не відбудеться, пише НВ.

Відео дня

Зазначимо, чутки про те, що Victoria's Secret скасує своє модне шоу вперше з'явилися в травні 2019 року, однак не коментувалися представниками бренду.

«На превеликий жаль, шоу Victoria's Secret цього року не відбудеться. І це дуже незвично, адже зазвичай в цей час року я вже починаю працювати над шоу, репетируючи свою роль ангела. Але я впевнена, що в майбутньому все зміниться. Я впевнена, що вони зроблять ребрендинг шоу, тому що це найграндіозніший показ у світі!», - повідомила Шейк.

Про те, що Victoria's Secret Fashion Show 2019 не відбудеться також свідчить факт відсутності дат проведення та трансляції шоу, які традиційно вже відомі наприкінці літа.

Варто відзначити, що грандіозний показ Victoria's Secret Fashion Show за участю кращих манекенниць планети і найпопулярніших артистів світу, не відбудеться вперше за 23 роки.

Як повідомляв УНІАН, раніше в мережу потрапили знімки оголеного "янгола" Victoria's Secret Кендіс Свейнпол.