Макс і Ліка відпочили в одному з нічних клубів Беверлі-Хіллз / "СтарХіт"

Макс Барських провів вечір з блондинкою в клубі Лос-Анджелеса. Артиста бачили в нічному клубі в компанії продюсера шоу «Міс Російськомовний Лос-Анджелес».

Про це повідомляє "СтарХіт".

З Лікою Осиповою музикант познайомився торік під час фіналу шоу Miss Ukrainian United States у Нью-Йорку, ставши тоді хедлайнером гучного заходу. Після вечірки пара продовжила спілкуватися, однак разом була помічена лише нещодавно. Кілька днів тому Макс і Ліка відпочили в одному з нічних клубів Беверлі-Хіллз, де і потрапили в об'єктив завсідників закладу.

Відео дня
"СтарХіт"

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, яким казково пощастить у жовтні

За словами очевидців, Барських та Осипова не відходили одне від одного ні на крок. «Обстановка була досить інтимною - вони сиділи весь вечір разом, обіймалися і сміялися. Макс нікого до них не підпускав, забороняв знімати. З боку здавалося, що вони пара», - розповіли очевидці.

Незважаючи на світову популярність, серце Макса Барських довгий час було вільно. Йому приписували роман з моделлю Машею Руденко, яка колись зустрічалася з Міком Джаггером, а також з екс-солісткою групи «ВІА Гра» Мішею Романової.