Пугачова помітно помолодшала / фан-група Пугачової в Instagram

В мережі з'явилося нове фото з Примадонною російської та радянської естради Аллою Пугачовою, якій у 2019-му "стукнуло" 70 років.

Знімок з артисткою на своїй сторінці в Instagram розмістив керівник російського продюсерського центру "Овація" Борис Рубіновський.

Читайте такожТіна Кароль "засвітила" грудей у халаті на голе тіло (фото)

Відео дня

"Сьогодні провели цілий день в гостях в обожнюваних і улюблених мною Алли Борисівни і Максима, які подарували нам нереальну кількість теплоти, турботи і радості спілкування! Окреме спасибі Максиму за цікаву і пізнавальну екскурсію, а Аллі Борисівні за смачний обід і вечерю!", - написав він.

До посту Рубіновський прикріпив фото, на якому він позує разом з Пугачовою і Галкіним. В кадрі Примадонна виглядає молодшою від своїх років, хоч і втомленою. Її волосся зібране, вона залишила лише кілька пасом біля обличчя, щоб створити легкість і надати образу грайливості. На обличчі - мінімум макіяжу, крім очей, які вона підфарбувала чорним олівцем. Артистка з'явилася в чорно-білій сукні під пояс.

"Алла все молодшає і молодшає", "Прекрасне фото", "Алла - просто космос", - пишуть в коментарях до фото.

Раніше в мережі з'явилося фото Алли Пугачової і її дочки Крістіни Орбакайте, на якому обидві співачки позують без макіяжу.