Заворотнюк з дочкою Анною / instagram.com/anna_zavorotnyuk

Чоловік російської онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов та її донька Анна з'явилися в храмі селища Крекшино, де вони проживають.

Читайте такожЗірка "Моєї прекрасної няні" висловилася про хворобу Заворотнюк

Про це "КП" розповіло джерело, що став свідком події. На ранковій службі Чернишова та Анни Заворотнюк не було, вони приїхали після служби.

Відео дня

"Петро та Аня приїхали після служби на машині, хоча від їхнього дому пішки йти 10 хвилин. Мабуть, не хотіли привертати уваги й відповідати на запитання про здоров'я Насті. Лише одного разу близькі сказали, що сподіваються на диво, і в подробиці вже не вдавалися. Мабуть, свята вода – одне з таких див, адже люди вірять у її цілющі властивості. Довго в храмі вони не затримувалися, набрали й одразу поїхали. Будемо сподіватися, що Насті стане ліпше – від води чи від підтримки близьких, адже вони - приклад мужності для багатьох родин, які зіткнулися з цією бідою", - поділилося джерело ЗМІ.

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про важку хворобу, на яку страждає Анастасія Заворотнюк, і госпіталізацію актриси. Після цього її чоловік Чернишов утримувався від виступів.