Олексій Панін розповів, які питання б поставив Путіну / schlock.ru

Скандальний актор Олексій Панін шкодує про те, що раніше його цікавили тільки гроші і успішне життя, тому він не критикував президента Росії Володимира Путіна.

Про це російський актор написав на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також"Ні сорому, ні совісті": Панін показав "голі" фото своєї дівчини в окупованому Криму

Відео дня

«Шкода, що не можна повернути час назад. Зараз я б запитав, хто вбив Нємцова, Політковську і Литвиненко. Чому якісь вороги розграбували країну і позбавили людей похилого віку пенсії. Чому не врятували дітей в Беслані... і отруїли людей газом в Норд-Ості. Путін хороший! Він просто не в курсі! Він би допоміг і всіх покарав!» - написав Панін.

Також Олексій Панін іронічно нагадав росіянам, що «у всьому винна Америка і Європа. Вони нам заздрять і хочуть, щоб ми загинули».

«Я дуже чекаю, коли будуть наступні вибори, щоб ми знову довели всьому світові, що наша демократія справжня! Всі на вибори! На найчесніші вибори у світі!», - саркастично зауважив Олексій Панін.

Тоді мене цікавили тільки гроші і моя успішна життя. Шкода що не можна повернути час назад. Зараз я б запитав хто вбив Нємцова, Політковську і Литвиненко. Чому якісь вороги 😎 розграбували країну і позбавили людей похилого віку пенсії. Чому не врятували дітей в Беслані.... і отруїли людей газом в Норд-Ості. Путін хороший ! Він просто не в курсі ! Він би допоміг і всіх покарав ! Мені здається у всьому винна Америка 🇺🇸 і Європа.🇪🇺 Вони нам заздрять і хочуть що б ми загинули ! Я дуже чекаю коли будуть наступні вибори, що б ми знову довели всьому світові, що наша демократія сама справжня ! Всі на вибори ! На найчесніші вибори в світі ! А ще пропоную скинутися Усією країною на букет квітів для Валентини Матвієнко ! Вона ж жінка... РОСІЯ ВПЕРЕД ! АМІНЬ ! 🙏 #Путін #ВладимирПутин #Росія #Країна #ЛучшаяСтрана #ВсеДерьмоТолькоМыХорошие #РоссияВперед #АлексейПанин #Панін

A post shared by А. Панін. 🌈 (@actor_ap) on

Багато підписників підтримали Паніна:

«Свобода слова - так важлива зараз в наш час не простий... Правда варта того, щоб про неї говорити...»;

«Льоху в президенти!!!»;

«Що діється, а? Я з Паніним згодна»;

«От впевнений, що Панін запитав би у Путіна», - писали підписники Паніна.

Як повідомляв УНІАН, скандальний російський актор Олексій Панін почав новий рік з того, що розкрив свої уподобання в сексі.