«Друга Ріка» влаштує концерт, де зіграє альбом 15-річної давнини / фото: прес-служба

 "Друга Ріка"

7 березня о 19:00

Читайте також"Пригоди Піноккіо","Чорна вдова" та "Форсаж 9 ": топ весняних фільмів 2020 року, які не можна пропустити (відео)«Друга Ріка» влаштує концерт, де зіграє альбом 15-річної давнини. 26 квітня 2005 року компанія Lavina Music видала третій альбом «Друга Ріка» під назвою «Рекорди». Диск став «золотим», а сингл «Так мало тут тебе» 32 тижні протримався на головних позиціях в українських хіт-парадах. Платівка була абсолютним лідером за кількістю хітових композицій, а також першою офіційною роботою гурту з клавішником Сергієм «Шурою» Герою. 

7 березня 2020 року музиканти «Друга Ріка» вийдуть на сцену клубу ATLAS, щоб зіграти «Рекорди» наживо. Концерт стане унікальним, як для слухачів, так і для самої групи. Чимало пісень будуть зіграні вперше за 15 років, також слухачі зможуть почути наживо такі хіти як: «Так мало тут тебе», «Спи до завтра», «П'ю з твоїх долонь» «Три хвилини», «Відчиняй» та інші хіти. 

Відео дня

Початок заходу 7 березня о 19:00. Місце проведення - клуб Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-42. Вартість квитків стартує від 500 гривень. Квитки можна придбати за посиланням http://bit.ly/37B1eZu. Подія у Facebook.

Марія Чайковська

8 березня о 19:00

Назва програми присвячена однойменній композиції, яку співачка, піаністка та авторка пісень презентує у лютому / фото: прес-служба

Вже незабаром 8 березня у клубі Atlas знову зазвучить ніжний голос Марії Чайковської в рамках нової програми «Парус». 

Назва програми присвячена однойменній композиції, яку співачка, піаністка та авторка пісень презентує у лютому. 

У творчому доробку співачки є чотири альбоми. Серед її репертуару – композиції на вірші таких відомих поетів як Віри Полозкової, Ах Астахової та Ес Сої. Улюблені тексти яких органічно вплелися в авторське аранжування співачки.

Музика, від якої шкіра вкривається мурахами та особлива програма до 8 березня. Не пропустіть та почуйте наживо «В комнате цветных пелерин», «Пистолеты и розы», «Тебя хоть там любят?», «Мосты» та нові пісні виконавиці.

Початок заходу 8 березня о 19:00. Місце проведення - клуб Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-42. Вартість квитків стартує від 400 гривень. Квитки можна придбати за посиланням http://bit.ly/2w0A01n. Подія у Facebook.

5'nizza

9 березня о 19:00

Гурт 5'nizza 9 березня виступить у Києві із сольним концертом / фото: пресс-служба

Читайте також"Річард Джуелл": яким вийшов новий фільм Клінта Іствуда про теракт на Олімпіаді (огляд)Кожен концерт, мов зустріч зі старими друзями. Два голоси, одна гітара і пісні, що знаєш дослівно. Гурт 5'nizza 9 березня виступить у Києві із сольним концертом в клубі Atlas. 

Фірмовий речитатив, впізнаваний вокал, світла музика та неперевершена лірика про нас з вами та пошук глибинного сенсу. Пісні, що пройшли перевірку часом та які співали колись у дворах, а зараз на них записують сотні каверів на YouTube. 

Після реюніону декілька років тому, 5'nizza продовжила історію третім альбомом "Ку!" (2017). "Самолет", "Але", "Далеко" –  акустичний дует Андрія Запорожця та Сергія Бабкіна знову створив справжні "бойовики", які хором на концертах підспівують глядачі та які почуємо вже незабаром. Не обійдеться без всіма улюблених "Солдат", "Весна", "Стрела" та інших композицій, що досі звучать свіжо та актуально, як і усі хіти класиків. 

Початок заходу 9 березня о 19:00. Місце проведення - клуб Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-42. Вартість квитків стартує від 750 гривень. Квитки можна придбати за посиланням http://bit.ly/2XyqNGY. Подія у Facebook.

Арсен Мірзоян

10 березня о 19:00

У листопаді 2019 Арсен Мірзоян представив п’ятий студійний альбом «Інгредієнт» / фото: прес-служба

Номінант музичних премій, невтомний романтик та харизматичний співак Арсен Мірзоян знову виступить на сцені київського клубу Atlas! 10 березня виконавець, чиї пісні очолюють головні хіт-паради країни представить спеціальну програму Unplugged.

У листопаді 2019 Арсен Мірзоян представив п’ятий студійний альбом «Інгредієнт» на головній сцені країни. Філософія альбому полягає в тому, що не варто бути несвідомим інгредієнтом чужої страви, потрібно мати власний рецепт. 

Вже зовсім скоро почуємо наживо «Джеральдіна», «Не Магеллан» та нові пісні виконавця.

Початок заходу 10 березня о 19:00. Місце проведення - клуб Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-42. Вартість квитків стартує від 450 гривень. Квитки можна придбати за посиланням http://bit.ly/2SJbAC7. Подія у Facebook.

Один в каное

18 березня, 19:00 

«Один в каное» у 2020 році вирушає у великий всеукраїнський тур / фото: пресс-служба

«Один в каное» у 2020 році вирушає у великий всеукраїнський тур, присвячений десятиріччю гурту.

Перша половина туру стартує вже цієї весни. Нову програму почує: Київ, Харків, Полтава, Запоріжжя, Дніпро, Кривий Ріг, Миколаїв, Одеса, Кропивницький, Черкаси, Вінниця, Рівне, Луцьк, Ужгород, Івано-Франківськ, Чернівці, Львів та інші. 

«Небо», «Пообіцяй мені», «Човен» – ці пісні давно полюбились слухачам від Львова до Харкова. За 10 років існування музиканти не втратили простоти та щирості, з якою виступали на перших концертах, незважаючи на те, що їхні пісні давно займають перші сходинки музичних хіт-парадів та хором співають на концертах тисячі прихильників.

У 2019 році «Один в каное» представив перший офіційний кліп на пісню «У мене немає дому», який став надпопулярним та набрав більш, ніж 4 мільйони переглядів на YouTube. 

Початок заходу 18 березня о 19:00. Місце проведення - Київ, МЦКМ (Жовтневий палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1. Вартість квитків стартує від 330 гривень. Квитки можна придбати за посиланням http://bit.ly/2r8BLay. Подія у Facebook

Акваріум

22 березня о 19:00

Гурт «Акваріум» 22 березня виступить в Києві із новою програмою / фото: пресс-служба

Філософія, що пройшла через покоління. Лірика, що проросла крізь каміння і терни волелюбного і протестного рок-н-ролу. Гурт «Акваріум» 22 березня виступить в Києві із новою програмою.

Читайте такожЄвробачення 2020: де та коли дивитися фінал НацвідборуУнікальна музика гурту «Акваріум» не просто жива, а продовжує відкривати нові грані в ліриці балад, кипучому рок-н-рол і філософському реггі. І що чудово – ні гурт, ні її засновник БГ не стали ретро-гуртом, незважаючи на більш ніж солідний творчий шлях. Їхня музика жива і свіжа, адже команда постійно експериментує з формою і звучанням, знаходячи нові нотки і чіпляючи струни душі як відданих фанатів, так і тих, хто тільки відкриває для себе рок-н-рол.

Нова програма БГ і гурту «Акваріум» називається «Двері Трави» – на честь його однойменної пісні, яка в 2017 році вийшла в абсолютно новому аранжуванні. Сам Борис Борисович не раз зізнавався, що саме цю пісню, написану дуже давно, йому не вдавалося виконати правильно і точно. І лише коли «Акваріуму» виповнилося 45, а сам БГ наблизився до 65-ти, знайшлося справжнє звучання.

Початок заходу 22 березня о 19:00. Місце проведення - клуб Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-42. Вартість квитків стартує від 750 гривень. Квитки можна придбати за посиланням http://bit.ly/37W6BmT. Подія у Facebook

Ляпіс 98  

5 квітня о 19:00

Музиканти виконають найдрайвовіші хіти гурту «Ляпис Трубецкой» 1990-х і початку 2000-х років / фото: прес-служба

Той самий «Ляпіс-98» та його беззмінний фронтмен Сергій Міхалок знову подарують заряд позитивного настрою київським прихильникам. Гурт 5 квітня у клубі Atlas представить програму «Парад-Алле».

Музиканти виконають найдрайвовіші хіти гурту «Ляпис Трубецкой» 1990-х і початку 2000-х років: «Ты кинула», «В платье белом», «Ау», «Евпатория», «Яблони», а також пісні, що стали багато в чому знаковими для гурту і ознаменували собою новий етап у творчості колективу: «Я верю», «Африка», «Воины света» та інші. 

Початок заходу 5 квітня о 19:00. Місце проведення - клуб Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-42. Вартість квитків стартує від 550 гривень. Квитки можна придбати за посиланням  http://bit.ly/2wpOWGh. Подія у Facebook.   

Eluveitie

14 квітня о 19:00

14 квітня швейцарські фолк-металісти Eluveitie виступлять у київському клубі Atlas / фото: прес-служба

Головні кельти сучасної метал-сцени повертаються в Україну. 14 квітня швейцарські фолк-металісти Eluveitie виступлять у київському клубі Atlas.

Фірмовий та багато в чому новаторський саунд гурту часто стає джерелом натхнення для молодих музикантів, та ніхто ще не зміг передати його унікальність у повній мірі.

У 2019 році гурт випустив вже восьмий студійний альбом Ategnatos, який довів, що дух колективу і потужність звучання Eluveitie сильні, як ніколи.

Не пропустіть, можливо, найатмосферніший концерт 2020 року, на якому музиканти презентують новинки із восьмого альбому та знакові хіти колективу. Харизматичні та драйвові Eluveitie гарантують повне занурення в оповиту містикою епоху кельтів!

Початок заходу 14 квітня о 19:00. Місце проведення - клуб Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-42. Вартість квитків стартує від 590 гривень. Квитки можна придбати за посиланням  http://bit.ly/2wpOWGh. Подія у Facebook.   

Нейромонах Феофан

15 квітня о 19:00

У сетліст увійдуть всі найпопулярніші треки, а також нові невидані композиції / фото: прес-служба

Гудець та знатний драмодей Нейромонах Феофан і його незмінні супутники діджей Никодим і ведмідь відзначають десятиліття проекту масштабним сольним концертом 15 квітня у Києві.

Цього року команда Нейромонаха Феофана, яка завжди втілює технічні особливості концертів самостійно, займеться також модернізацією і посиленням шоу-програми. У сетліст увійдуть всі найпопулярніші треки, а також нові невидані композиції.

На рахунку у Нейромонаха Феофана три повноцінних альбоми, серія з чотирьох пов'язаних між собою міні-альбомів, кілька синглів, кліпи, котрі збирають десятки мільйонів переглядів на YouTube.

На виступах Нейромонаха Феофана абсолютно особлива, неповторна атмосфера, гості в народних костюмах і постійне спілкування з залом. Ніхто не знає, як він виглядає насправді, але шанувальники Давньоруського Драму цінують артиста за незмінний образ і унікальне звучання, якому цього року виповниться 10 років!

Початок заходу 15 квітня о 19:00. Місце проведення - клуб Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-42. Вартість квитків стартує від 400 гривень. Квитки можна придбати за посиланням  http://bit.ly/36wdZnA. Подія у Facebook.   

Billy Talent  

28 травня, 19:00

Рок-четвірка Billy Talent  повертається, щоб зарядити українську публіку неймовірною енергією / фото: прес-служба

Канадські панк-рокери Billy Talent знову у Києві. Гурт підійме свій Red Flag 28 травня у Зеленому театрі. 

Рок-четвірка Billy Talent  повертається, щоб зарядити українську публіку неймовірною енергією та драйвом панк-року. В рамках нової програми можна буде насолодитися і «класикою» творчості Billy Talent: Dead Silence, Surprise Surprise, Red Flag і не менш популярними Fallen Leaves і The Ex.

Востаннє музиканти були в Україні у 2017 році. Після теплого прийому Бен Ковалевич та Ко повертаються, щоб відірватись разом з українськими прихильниками.  

За 20 років існування гурт випустив 5 альбомів. Їхня музика поєднує різні стилі від мелодійного поп-панку до потужного хардкору, а пісні пронизані глибоким змістом про релігію, фанатичність, політичний протест та глибинні переживання. Альбом Billy Talent II мав шалений успіх та двічі ставав платиновий, а кліпи на Youtube мають десятки мільйонів переглядів.  

Початок заходу 28 травня о 19:00. Місце проведення - Зелений театр, Паркова дорога, 2. Вартість квитків стартує від 1200 гривень. Квитки можна придбати за посиланням http://bit.ly/34iqP8y. Подія у Facebook.