Леся Нікітюк також поскаржилася на одну з передплатниць в Инстаграме / фото instagram.com/lesia_nikituk

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала нове спокусливе фото майже без спідньої білизни.

Читайте такожЛеся Нікітюк розкрила об'єм своїх грудей і довжину ніг

На знімку, опублікованому в Instagram Нікітюк позувала в топі й "велосипедках" бежевого кольору. Судячи з відповіді зірки на один із коментарів до посту, під велосипедки вона не вдягла спідня білизна, щоб не було видно швів. Образ Нікітюк доповнювали футуристичні сонцезахисні окуляри.

Відео дня

Нікітюк також поскаржилася на одну з підписниць, яка раніше розкритикувала її фото в Інстаграмі. "Хотіла без бюстгальтера одягнути цей топ... але Цьоця Наташа мене не зрозуміє. P.s. Для тих хто не в курсі! Вчора мене не взлюбила в коментах якась тьотя Наташа з Новосібірска 50+.. а я ж не можу від тої думки... шо їй не вгодила", - підписала фото Нікітюк.

фото instagram.com/lesia_nikituk

"У бюстгалтері, але без трусів"; "Добре що це тьотя Наташа на сторінку до Олі Полякової не заходить, а то в неї б сил не вистачило стільки коментарів писати"; "Ідеальна у всьому"; "Яка гарна, Лесенька!"; "Леся, всім тьотям Наташам не догодиш"; "Тьотя Наташа заздрить", - писали коментатори під постом Нікітюк.

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк опублікувала нове сексуальне фото, на якому вона позує, стоячи в море в ультраобтисливій короткій сукні яскраво-жовтого кольору.

Також, Нікітюк виклала фотографію, на якій вона засвітила груди і запропонувала тост.