Пугачова помітно помолодшала / Скріншот

Відома співачка Алла Пугачова 1 вересня разом з чоловіком Максимом Галкіним відвели своїх дітей - Лізу й Гаррі - у перший клас.

Відповідне відео чоловік Примадонни опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Читайте такожГалкін показав селфі з Пугачовою: "як дівчинка" (фото)

Відео дня

У кадрі Алла Борисівна з'явилася в досить зухвалому вбранні - у білій міні-спідниці, куртці й кофті чорного кольору, а також у кедах. На відео й не скажеш, що артистці 71 рік!

"Ось і 1 вересня! Готувалися, переймалися, вбиралися, пішли. Проводжали мама, тато, тітка, дядько і кузина, няні й друзі", - підписав запис Галкін.

Скріншот
Скріншот

Діти Пугачової та Галкіна

Максим Галкін й Алла Пугачова одружилися 23 грудня 2011 року. А 18 вересня 2013 року на світ з'явилися їхні діти Гаррі та Ліза. Прекрасних двійнят виношувала сурогатна мати, але їхні біологічні батьки  - Алла і Максим.

Пугачова: найгучніші скандали довкола співачки

  • Навколо помолоділого обличчя Пугачової не раз виникали чутки. Багато хто почав писати, що від Примадонни давно нічого не залишилося, її зовнішній вигляд - результат роботи пластичних хірургів
  • У ЗМІ регулярно з'являються "новини-сенсації" про те, що Пугачова померла. Також журналісти не один раз писали про численні хвороби й пластичні операції Примадонни. Правдою виявилося лише те, що їй дійсно зробили операцію напередодні ювілейного концерту, щоб вирішити проблему з голосом. 
  • Восени 2018 року всі ЗМІ облетіла новина про те, що Алла Пугачова розлучається з чоловіком Максимом Галкіним. Журналісти стверджували, що гуморист закрутив роман з Юлією Барановською. А остання нібито вагітна від нього. Але, на щастя, Алла Борисівна і Галкін досі разом і виглядають вони щасливими.