Філіп Кіркоров може опинитися під санкціями США / Фото: УНІАН

Адвокат артиста-путініста Філіпа Кіркорова Олександр Добровінський заявив, що його підзахисний зараз відправився в США. Однак навіть якщо проти нього введуть санкції в момент його перебування там, ніяких проблем з цим не буде. Про це повідомляють пропагандистські видання.

"Санкції не означають тюремне ув'язнення в маленькій в прямому сенсі в'язниці або у великій в'язниці в США. Так що Філіпа Бедросовича точно випустять з країни. Нагадаю, що деякі люди, які перебувають під санкціями, досить спокійно виїхали з недружніх їм і Росії країн. Хоча вони-то виїхали, а ось їхні гроші - ні", - сказав Добровінський.  

Чому на Кіркорова можуть накласти санкції

Російський співак підтримує війну і кривавий путінський режим. Через це американські активісти подали прохання до відповідних органів влади з вимогою заборонити йому в'їзд на територію США.

Відео дня

Якщо це рішення буде прийнято, тоді він залишиться без доступу до свого шикарного особняка в престижному районі Майамі. 

Також 8 січня Зеленський підписав указ, яким ввів у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони щодо санкцій російським зіркам.

У санкційний список потрапив і Кіркоров. Як відомо, країни ЄС і США орієнтуються у своїх санкційних заходах на тих, проти кого вже ввела санкції Україна, тому не виключено, що Кіркоров під загрозою.

Вас також можуть зацікавити новини: