Анна Саліванчук з сином Глібом /instagram.com/salivanchuk.anna

Українська акторка Анна Саліванчук, яка відома за своїми ролями у серіалах "Одного разу під Полтавою", "Свінгери" та іншими кінострічками, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям старшого сина Гліба. 

Справа в тому, що зараз вони разом перебувають на відпочинку в Португалії. Та вже перед вильотом додому, хлопчику стало зле. Про це Анна повідомила  на своїй сторінці в інстаграмі.

"Наш відпочинок не міг обійтися без лікарів та медичної страховки. На жаль, Гліб отруївся або якийсь ротовірус, і ми мусили провести день в номері з ліками і постійними забігами до унітазу", - написала акторка. 

Відео дня

Далі вона додала, що вже 14 днів вони у Португалії і все було добре. Але тепер їй потрібно було швидко реагувати та шукати лікарів. Виявилось, що за кордоном це зробити не так просто. 

"У Португалії проблема з лікарями. Нам терміново потрібна крапельниця, а нам годину треба чекати, щоб до нас підійшов лікар. В Україні навіть під час війни все набагато краще, бо в нас найкращі лікарі і є безкоштовна швидка, а тут такі ціни… Жах!" - розповіла Саліванчук. 

Анна каже, що її дитина 12 годин без води і його постійно нудить. Проте все одно їм довелося чекати на лікаря годину на стільчиках у коридорі.

Скріншот сторіз Анни / instagram.com/salivanchuk.anna

Акторка навіть телефонувала в інші медичні заклади, аби пришвидшити огляд. Проте це не допомогло. 

Далі Саліванчук виклала сторіз, де синочок вже лежить на огляді у лікарів. Вони сдали всі аналізи. Проте і там не минулося без стресу. 

"У вену потрапили з третього разу, бо нам дали не лікаря, а інтерна. В нього тряслися руки, я думала, що я їх приб’ю. Та їм пощастило, що я не знаю португальської, а вони погано знають англійську", - наголосила жінка.

Скріншот сторіз Анни / instagram.com/salivanchuk.anna

Врешті лікарі виявили, що це не отруєння, а вірусна інфекція. Жінка вірить, що скоро сину стане краще і вони спокійно поїдуть додому. 

Скріншот сторіз Анни / instagram.com/salivanchuk.anna

Нагадаємо, раніше Анна Саліванчук відповіла на хейт щодо відпочинку. Акторка зазначила, що вона заслуговує на відпустку, бо багато працювала та донатила. 

Вас також можуть зацікавити новини: