Акторка каже, що заслужила на цей відпочинок  /instagram.com/salivanchuk.anna

Українська акторка Анна Саліванчук, яка відома своїми ролями у серіалах "Одного разу під Полтавою", "Свінгери" та іншими кінороботами, зараз відпочиває зі страшим сином Глібом в Португалії.

Скріншот сторіз Анни /instagram.com/salivanchuk.anna

Жінка постить світлини з моря та гарно проводить час. Проте такий контент подобається не всім. Нещодавно Анна відповіла на критику, чому вона влаштувала собі релакс, коли в Україні триває війна. 

"Якщо може хтось сказати мені: "С*чка драна", вибачте мене за мат, і відпочиваю, то я на це заслужила. Я багато працювала, донатила, багато робила. Так, я привезла свого сина на сонце, бо неймовірно багато мої діти хворіли, ви це знаєте добре. Дивлюся кожен день, як його очі посміхаються та кайфую від цього. Хочу, щоб ви зрозуміли, що кожна людина, яка багато працює, багато донатить і взагалі кожна людина в Україні заслуговує на якийсь відпочинок", - сказала Саліванчук. 

Відео дня

Жінка додала, що намагається рідко заходити в мережу, бо хоче максимально набратися енергії від подорожі. Саме це допоможе їй з новими силами повернутися до роботи і продовжувати підтримувати військових. Тому наголосила, що на критику вона не зважає.

"Перш, ніж засуджувати та заздрити, подивіться на себе і що ви зробили за цей рік. І якщо ви думаєте щось погане, це означає, що ви нічого не зробили для України, а якщо зробили, то ви тільки порадієте за нас", - написала акторка.

Скріншот сторіз Анни / instagram.com/salivanchuk.anna

Нагадаємо, раніше Анна Саліванчук відповідала на хейт щодо того, чому її чоловік-нардеп Олександр Божков не воює. Тоді жінка зазначила, що не кожному потрібно брати в руки зброю. Деякі можуть бути більш корисними в тилу. 

Вас також можуть зацікавити новини: