Денисенко запізнилася на операцію, а тому лікарі вирішили видалити їй лише один зуб / скриншот

Відома актриса Наталка Денисенко зі сльозами розповіла про те, що перенесла операцію. Їй мали видалити зуби, але усе закінчилося не так, як хотіла зірка.

"Друзі, це п*здець! Мені видалили замість того зуба, що у мене болів, інший зуб, що взагалі мене не тривожив. Як це так? Ну що за лікарі?" - поскаржилася Денисенко.

За словами актриси, вона розуміє свою провину. Денисенко запізнилася на операцію, а тому лікарі вирішили видалити їй лише один зуб, адже анестезіологи поспішали до військового.

"Історія така. Я запізнилася на операцію. Я мала видаляти два зуби, один мене тривожить, він болить. Я прокидаюся після операції, а у мене тільки один зуб вирвали. Лікар каже: "Анестезіологи просто поспішали на операцію до військового, і ми вирішили видалити вам один зуб, тому що ви запізнилися". Але річ у тому, що тоді треба вирвати той зуб, який мене тривожить... Я дуже засмучена.... Я дуже поважаю наших військових, я дякую їм за захист. Я розумію, що це дуже важливо. Але чому б не почати з зуба, який у мене болить, і не вирвати його?" - розповіла актриса.

Денисенко зазначила, що заплатила за операцію чималі кошти. Нині вона шукає клініку, яка видалить їй другий зуб, який досі болить.

Нагадаємо, нещодавно актриса Денисенко оригінально прокоментувала ракетний удар по Україні. Зірка показала відверті фото та зазначила, кому саме демонструє сідниці.

Вас також можуть зацікавити новини: