Новий фотосет Денисенко робила за день до ракетної атаки / фото instagram актриси

Відома актриса Наталка Денисенко поділилася новими фото. Зірка "Кріпосної" оголила форми та позувала зовсім без білизни.

Новий фотосет Денисенко робила за день до ракетної атаки. Вона планувала розмістити світлини з романтичним підписом, але окупанти внесли свої "корективи". Тому актриса усе ж опублікувала нові фото, але зазначила, що на них вона показує сідниці російським ракетам.

"Взагалі під цими фото планувала інший допис, але сьогоднішні обставини змушують зробити лише такий надпис... Дуже хочеться краси, у будь-який час", - зазначила зірка.

Відео дня
Наталка Денисенко оголила форми у новій фотосесії / колаж УНІАН, фото instagram актриси

Нові фото, на яких Денисенко прикривала тіло білосніжним простирадлом, вразили фанів. Коментатори засипали актрису компліментами. Вони зазначили, що зірка підняла настрій своїм шанувальникам. Також коментатори пишуть:

  • "Ай! Це максимальна естетика, неймовірно! Кожна фотосесія вражає ідеєю, красою, витонченістю та уособленням мистецтва"
  • "Ідеал жіночності: тендітна та сильна одночасно"
  • "Дуже розкішна"
  • "Ти неймовірна, заздрю твоєму чоловіку"
  • "Це просто підпал".

Нагадаємо, раніше актриса Денисенко розповіла, як втратила роль через вагітність. Вона мала стати однією з героїнь першого сезону серіалу "Будиночок на щастя", проте цьому не судилося статися.

Вас також можуть зацікавити новини: