Зірка турецьких серіалів помітно схудла / скріншот

Відома актриса Ханде Ерчел, яка зіграла в серіалі "Постукай у мої двері" роль Еди Йилдиз, не на жарт налякала шанувальників. Зірка екстремально схудла, через що її навіть почали звинувачувати в анорексії.

Так, Ерчел опублікувала нові фото на своїй сторінці в Instagram. Актриса позувала в міні-сукні і босоніжках на підборах. 

Зірка турецьких серіалів помітно схудла. Її плечі стали "гострими", а руки - тоншими. Крім цього, у неї сильно зменшилося обличчя.

Відео дня
Актриса з "постукай у мої двері" сильно схудла / скріншот

Крім цього, на одному з фото можна помітити, що у актриси сильно схудли ноги. Сама зірка, судячи з усього, такими результатами задоволена.

Ханде Ерчел злякала фанатів / скріншот

Реакція мережі

Шанувальники не оцінили нові фото. Вони благають актрису припинити себе "мучити". Коментатори вважають, що у Ерчел нібито нездоровий вигляд, а тому закликають її зупинитися. Вони пишуть:

  • "Ставте лайк, якщо згодні, що вона стає занадто худою"
  • "Її очі раніше сяяли від щастя, зараз вона чомусь сумна, ще й так сильно схудла"
  • "Дорогенька, ти дуже красива жінка, але чому ти стала схожа на тростинку? Чому ти так схудла? Ти так була красива в 2017-му році, навіщо ти все це з собою зробила?".

Який вигляд мала актриса Ханде Ерчел минулому - фото до і після

У 2017 році зірка серіалу була не настільки худою. Вона могла похвалитися "соковитими" стегнами. Тепер же від спокусливих вигинів не залишилося і сліду.

Ханде Ерчел у 2023 та 2017 роках / скріншоти

Хто така Ханде Ерчел

Турецькій актрисі 29 років. Вона прославилася завдяки серіалам "Любов не розуміє слів" і "Кільце". Однак найбільшу славу Ерчел принесла роль у "Постукай у мої двері". На зйомках цього серіалу вона закрутила роман з актором Керемом Бюрсіном.

Однак нещодавно стало відомо, що вони розлучилися. Мало того, Бюрсін вже закрутив роман з гарячою блондинкою. Сама Ерчел, за чутками, зустрічалася з мільйонером. 

Вас також можуть зацікавити новини: