Раніше Бюрсін зустрічався з актрисою Ханде Ерчел, їх роман закрутився на зйомках / скріншот

35-річний Керем Бюрсін закрутив новий роман. Актор, який зіграв Серкана Болата у відомому серіалі "Постукай у мої двері", обрав гарячу білявку.

Раніше Бюрсін зустрічався з актрисою Ханде Ерчел, їх роман закрутився на зйомках. Однак у 2022 році вони розійшлися. Тоді актор, за даними турецьких ЗМІ, почав зніматися з іншою зіркою. Зрештою Бюрсіну приписували роман з Демет Оздемір. А з Ерчел їхня історія кохання закінчилася, вона пішла від актора до мільйонера.

Фанати вважали, що Бюрсін сильно сумує через втрату коханої. Вони шкодували актора і звинувачували Ерчел в тому, що вона розбила йому серце. Однак виявилося, що сам Бюрсін не став довго сумувати.

Відео дня

Турецький CNN повідомляє, що актор знайшов нову обраницю. Нею виявилася Мехтап Алгюль - відома блогерка. Дівчина дуже популярна в Туреччині. Струнка блондинка підкорила мережу своїми модними образами, і, судячи з усього, їй вдалося підкорити ще й актора.

Бюрсін закрутив роман з білявкою / скріншот

Пара поки що не публікує спільних фото і ніяк не коментує інформацію про свій роман. Однак турецькі ЗМІ активно обговорюють відносини Бюрсіна з гарячою білявкою.

Нова дівчина Бюрсіна / скріншот

Фанати актора також звернули увагу на Алгюль. Вони почали коментувати фото і відео дівчини в Instagram. Одні відзначають, що їм складно зрозуміти вибір Бюрсіна, який раніше обирав брюнеток. Інші ж бажають парі щастя і пишуть, що Алгюль розцвіла завдяки коханню актора.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, яким Бюрсін був до слави.

Вас також можуть зацікавити новини: