Актриса Яна Троянова / скріншот

Російська актриса Яна Троянова розповіла про життя в Росії. Жінка дала велике інтерв'ю YouTube-каналу "ВДудь". Артистка заявила, що Путін і вся російська влада спеціально довели країну до злиднів, щоб люди були зайняті тільки пошуком коштів на існування, а не аналізом політичних процесів і боротьбою з нечесними чиновниками. 

"Спочатку Путін обкрадає цей народ так, що вони стають жебраками. Дуже складно виживати, коли у тебе немає грошей, і дуже складно любити своїх дітей, коли змушений ламати голову, що поїсти", - пояснила Троянова. 

Вона додала, що бажання виїхати з'явилося вже давно, але змогла вона реалізувати цей план тільки після завершення зйомок в російському серіалі "Ольга". Спочатку вона полетіла до Туреччини, потім - до Франції, де живе донині. 

Яна Троянова додала, що багато росіян не можуть аналізувати інформацію, тому що там дуже добре працює машина пропаганди.  

"Телевізор повністю віддався пропаганді. Люди там виживають. Я народилася на дні, і знаю, як живе основна частина населення нашої країни. Це не життя, а постійна боротьба. Ти в пеклі. На сьогодні ти знайшов поїсти, а ще дітей треба в школу зібрати, а тут батьки літні. І всі хворіють, всі смердять", - додала актриса. 

Хто така Яна Троянова

Російська актриса театру і кіно, телеведуча. Її найбільш відомі ролі були у фільмах "Волчок", "Жити", "Кококо", "Країна ОЗ", а також в серіалі "Ольга".

Нагадаємо, відома російська співачка загриміла в лікарню.

Вас також можуть зацікавити новини: