Андре Тана розкритикували за російську мову - він відповів / УНІАН

Відомий український дизайнер Андре Тан, який у березні перейшов на пошиття бронежилетів і теплого одягу для ЗСУ, різко відреагував на питання про ведення своїх соцмереж російською мовою.

Про це він написав у InstaStories.

У відповідь Тан звинуватив деяких українців у "нападі на своїх же" на тлі того, як вся країна сумує і плаче. Дизайнер зізнався, що став отримувати багато образливих повідомлень через російську мову на своїй сторінці.

Відео дня

"Чому людина повинна думати і бачити світ так, як бачите його ви? Я українець родом з Харкова. Розмовляв все життя російською мовою. Припиніть піднімати тему мови в соцмережах. У нашій вільній країні відсутня ця проблема! Не кусайте своїх же!",- написав він.

Тан підкреслив, що Україна зараз демонструє свою свободу всьому світу.

"Я вмію справляти з подібною поведінкою людей. Але іншого ви такими діями можете довести до межі. Кричіть в подушку! Бийте посуд! Але не чіпайте своїх!", - додав дизайнер.

скріншот
скріншот

Раніше популярну ведучу Машу Єфросиніну і співачку Олю Полякову розкритикували за небажання вести свій YouTube-проект українською мовою. У своє виправдання зірки заявили, що у них нібито немає "хімії" з державною мовою і їм важко висловлювати свої думки на ньому.