Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак стала жленом журі програми "Ти супер" на російському каналі. Вона вирішила продовжити свою діяльність в країні-агресора, незважаючи на те, що народилася і виросла в Україні, в Чернівцях.

Ще до 24 лютого 2022 року вона зробила свій вибір на користь Росії, проте мало хто міг подумати, що після повномасштабного вторгнення та мовчання про нього вона продовжить називати себе народною артисткою України.

Так-так, Лорак з'являється на росТБ саме як народна артистка України. Не забуває співачка і тиснути на жалість. Вона згадала, як росла в школі-інтернаті через те, що мама, яка розлучилися з чоловіком, не могла забезпечувати трьох дітей.

Лорак з комом в горлі згадує ті часи і каже, що найскладніше в житті - не відчувати любові, бути нікому не потрібним.

"Ми всі потребуємо любові. Коли в тебе ніхто не вірить, коли кажуть: "Ну, що ти там розмріялася? Яка співачка, яка артистка? Ти про що? Де ти, а де всі ці люди з телевізора?" А ти проста дівчинка, у якої немає заможних батьків, немає можливостей. Мені здається, важливо пам'ятати, що артист - це перш за все характер. Тому успіху досягають ті люди, які виховують свій характер", - сказала Лорак на росТБ.

Вона додала, що в юності, коли вона мріяла стати артисткою, їй допомогла віра в Бога. За словами Лорак, бабуся навчила її молитися, тому вона досі вірить, що Всевишній завжди допомагає тим, хто трудиться, хто не здається, хто не падає духом. 

Як відреагували користувачі мережі

  • "Така розумна і в Бога вірить, а Україну зрадила і продалася за гроші ворогам. Ганьба"
  • "Лахудра продажна"
  • "Немає у тебе ніякого майбутнього"
  • "Птах миру"

Нагадаємо, раніше Ані Лорак відреагувала на смерть народного артиста України.

Вас також можуть зацікавити новини: