"Ані Лорак, не бійся": мережа "вибухнула" жартами про "таємну допомогу" співачки (фото)

Скандальна співачка знову спробувала виправдатися та заявила, що не допомогає армії, але це її не врятувало.

Співачка Ані Лорак, яка виросла в Україні, але мешкає у РФ та не засуджує путінський режим, знову стала об'єктом для жартів. На тлі того, що артистку почали "цькувати" на території країни-агресорки за те, що вона нібито допомагає ЗСУ, їй довелося виправдовуватися.

Так, днями Лорак видала новий допис, у якому заявила, що допомагає лише людям, які втратили житло. При цьому співачка наголошувала на тому, що вона не політик. Також зрадниця зауважила, що допомога військовим нібито суперечить усьому, у що вона вірить.

Але це не врятувало Лорак. Мережа "вибухнула" жартами про "таємну допомогу" співачки. Одним з перших зрадницю потролив активіст Сергій Стерненко, який писав, що вона нібито задонатила на його збір.

Після цього до жартів приєдналися й інші користувачі. Вони пишуть, що українцям точно варто донатити, адже це робить нібито навіть Лорак.

Окрім цього, користувачі насміхаються зі співачки. На тлі того, що росіяни вірять у такі жарти, коментатори підігрівають інтерес до "таємних донатів" від Лорак. Вони пишуть, що підтримують лише ті збори, які "допомагає закривати" співачка.

"Не бійся, Ані Лорак, ми нікому не розкажемо, що це ти задонатила Стерненку 80 тисяч на збір", - жартують коментатори.

Нагадаємо, раніше також стало відомо, що Лорак згадала, як її залишила мама, але її тільки захейтили.

Вас також можуть зацікавити новини: