Ані Лорак розгнівала українців / instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак поділилася з шанувальниками новим фото і підписала його рядками зі своєї нової пісні, але вони не оцінили порив знаменитості і послали її.

Так, Лорак постала на новому фото в студії звукозапису. На ній були футболка, штани і шапка. Помітно, що зірка скористалася фотошопом.

"Адже ти ж знаєш, все пройде. Пройде наскрізь мене суцільна лінія. А серце знову оживе. А серце сильне - сталева лілія", - підписала знімок Кароліна.

Відео дня

Користувачі мережі написали їй в коментарях, що не чекають виходу її нової пісні, та й сама вона - небажаний артист.

Реакція мережі на пост Лорак

  • "Ні, не чекаємо. Або як там у вас кажуть: "Більше ніколи""
  • "А на передову слабо приїхати?"
  • "Батьківщину зовсім забула?"
  • "Кому потрібен твій лайно-альбом? Що саме буде через пісні донесено? Любов до рідної землі, патріотизм, жертовність, любов до людей? Сумніваюся! Чергове виття про "ти мене кинув, я тебе любила". Примітивна, російська, масова, прости господи, культура"

Позиція Ані Лорак щодо війни в Україні

Довгий час співачка мовчала про війну в рідній Україні і продовжувала працювати в РФ. Після Нового року вона викотила пост, де розповіла, що чула звуки вибухів у Києві, спілкуючись з братом телефоном.

Після цього вона анонсувала благодійний концерт, на якому збирала гроші людям, які втратили свої будинки. Їхню національність вона не вказала.

Вас також можуть зацікавити новини: