Трінчер звинуватили в плагіаті / колаж з фото

Співачка і блогер Анна Трінчер після розлучення з чоловіком Олександром Волошиним вирішила створити проект "Неідеальна я", в рамках якого буде спілкуватися з дівчатами і допомагати їм пережити розставання з коханими.

Однак не встигла Трінчер записати перший подкаст, як потрапила в скандал. Блогерка Аліна Шаманська, яка є автором підскасту "Розлючена", звинуватила дівчину в плагіаті.

По-перше, у дівчат схожий дизайн студії, в якому вони створюють програми. По-друге, напис проекту підсвічується одним і тим же кольором. По-третє, на тлі помітно книжкову шафу і у Аліни, і у Ані.

Відео дня
Скріншот Instagram

"Насправді, дійсно не планувала давати ніяких коментарів, а просто продовжувати якісно виконувати свою улюблену справу. Найменше в такий важкий для країни період хочеться влаштовувати срачі і розбирання. Дам тільки один коментар: я вітаю Аню і її креативну команду з запуском свого підкасту", – прокоментувала ситуацію Шаманська.

Скріншот Instagram

Однак шанувальники Шаманської були більш красномовні. Вони написали, що Трінчер "злизала" не тільки ідею, але й спробувала створити таку ж атмосферу під час інтерв'ю.

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер зізналася, чи вільне її серце після розлучення.

Вас також можуть зацікавити новини: