Співачка "врізалася" у наречену, яка врятувала її від серйозного падіння / фото instagram Трінчер

Співачка Анна Трінчер поділилася зі своїми фанами курйозною ситуацією. Зірка показала, як вона злетіла зі сцени просто під час концерту, який вона давала на весіллі.

Так, на відео, яке Трінчер розмістила у Stories свого Instagram, можна помітити, що співачка виступала в обтислому комбінезоні та на високих підборах. Вона виконувала пісню "Яка ти козачка" та хотіла ефектно зійти зі сходинок. Але щось пішло не так.

Трінчер оступилася та почала падати. Вона закричала та налякалася, але зупинитися вже не могла. Співачка "врізалася" у наречену, яка врятувала її від серйозного падіння. Усе обійшлося без травм, гості та сама Трінчер лише посміялися.

"Я просто дуже віддана своїй професії", - пожартувала Трінчер.

Також вона змонтувала ролик так, аби фани могли декілька разів побачити курйозний момент. Співачка з гумором ставиться до подібних ситуацій та не боїться посміятися з себе.

Анна Трінчер ледь не збила з ніг наречену - відео

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що чоловік Трінчер, блогер Олександр Волошин, показався у "мавпятнику". Він поскаржився на проблеми з поліцією. За словами Волошина, він хотів допомогти людям, але трапилася ситуація, через яку його нібито затримали. 

Вас також можуть зацікавити новини: