Арсен Мірзоян розповів про непрості стосунки з колишньою дружиною

Нещодавно український артист Арсен Мірзоян пригадав свій перший шлюб із Ганною, від якої має двох синів. У програмі "Слава+" знаменитість зізнався, коли його шлюб почав руйнуватися.

Арсен наголосив, що з цією жінкою у нього був справді серйозний роман, який переріс у шлюб. До цієї зустрічі артист мав класичні недовготривалі стосунки, які передбачали лише інтим.

Артист не приховує, що у певний момент він дуже почав захоплюватися своєю персоною, робочими амбіціями, творчими планами. Він вперто йшов до мети як творча особистість, а сім’ю відсунув на другий план. Відповідно жінка це все бачила і відчувала.

Донині Мірзоян має дуже непрості стосунки з колишньою дружиною. Очевидно, що Ганна досі не може його пробачити та відпустити минуле.

"Це від неї. Я відпустив, спокійно до цього ставлюся. Вона ображена ще досі. Декілька разів ми про це розмовляли", – уточнив співак.

Згадав Мірзоян і про знайомство з артисткою Тонею Матвієнко, яке дуже вплинуло на його долю. Раніше музикант уже згадував про те, що почав зустрічатися з Матвієнко будучи одруженим.

"Я тоді вагався, але ж я вирішив. Вирішив бути чесним. І мені сказали "кому та чесність була потрібна", – уточнив Мірзоян.

Що відомо про Мірзояна і Матвієнко

Співачка Тоня Матвієнко і співак Арсен Мірзоян почали зустрічатися у 2011 році, тоді знаменитості зустрілися у проекті "Голос країни".

На той момент Мірзоян мав сім'ю та виховував з дружиною двох синів. Проте зустріч з Тонею кардинально змінила його життя - чоловік покинув дружину Ганну, щоб побудувати стосунки з Матвієнко. У шлюбі з Тонею у Мірзояна народилася донька Ніна, яку назвали на честь покійної бабусі Ніни Матвієнко.

Нагадаємо, що раніше Арсен Мірзоян розповідав про стосунки з артисткою Антоніною Матвієнко.

Вас також можуть зацікавити новини: