Бардаш відзначився скандальними заявами про Україну / Скріншот

Відомий український ведучий і співак Коля Серга "розніс" продюсера Юрія Бардаша, який підігрує російській пропаганді.

Свою точку зору Серга висловив в ефірі FreeДом.

"Я вважаю, що цього артиста не повинно бути взагалі в Україні ні у фізичному його втіленні, ні в інформаційному просторі. Я сам емоційно увійшов в цю історію, записав звернення, мене торкнуло", — заявив він. 

Потім, за словами Колі, він зрозумів, що чим більше всі говорять про Бардаша, тим краще для нього. Тому що він працює на РФ. Серга каже, що Юрій в цілому працює на російську пропаганду, йому вигідно, щоб його обговорювали й щоб з нього робили жертву.

"Тим більше ми його зараз засуджуємо, чим більше говоримо про нього в негативному ключі, тим краще йому у РФ", — підсумував Серьга.

Нагадаємо, нещодавно Бардаш висловився про те, що фраза "Україна - понад усе" нібито має фашистські відгомони, за що шоумена гостро засудили. На думку продюсера, ця фраза-аналог висловлювання "Deutschland über alles" (Німеччина – понад усе), яку активно використовували німецькі лідери за часів Другої світової.

Після порівнянь України й нацистської Німеччини він вийшов в прямий ефір, де говорив про "своєчасну капітуляцію", "один російський народ" і багато інших абсурдних заяв.

Через проросійську позицію Юрія співак Wellboy розірвав з ним контракт. Слідом за ним співпрацю припинив і режисер і автор пісень Євген Тріплов. Від нього також пішла дружина через його проросійську позицію.

Вас також можуть зацікавити новини: