Біллі Айліш хотіли відправити на лікування / фото ua.depositphotos.com

Мати американської співачки Біллі Айліш розповіла про її нездорове захоплення канадським співаком Джастіном Бібером у дитинстві.

Про це вона розповіла в подкасті me & dad radio, який Біллі Айліш веде разом зі своїм батьком на Apple Music, пише НВ.

За словами Меггі, в дитинстві Біллі слухала Роба Дікінсона, Мелоді Гарден і, звичайно ж, Джастіна Бібера.

Читайте такожНе відчувала себе жаданою: Біллі Айліш розповіла про невдачі на "любовному фронті"

За словами її матері, при прослуховуванні треку Бібера "As Long As You Love Me" Айліш не могла стримати сліз.

"Я дуже добре пам'ятаю цю пісню і кліп, і Біллі про це говорила, і була схвильована, що він виходить, і просто плакала і плакала. Всі знають про любов Біллі до Джастіна Бібера, але ця пісня була чимось особливою", - розповіла Меггі.

"Я дивилася музичне відео на цю пісню і просто ридала", - підтвердила Айліш.

За словами Меггі О'Коннел, Біллі навіть подумували відправити на лікування.

"Просто хочу відзначити, що ми дійсно подумували відвезти тебе до психолога... Тобі було так боляче через Джастіна Бібера. Це було так гірко, так багато болю", - згадує О'Коннел. Сама співачка назвала цю історію принизливою.

Крім фанатських страждань Айліш, вони також обговорили час, коли молода зірка боролася з проблемами з психічним здоров'ям. Пережиті почуття були відображені в її дебютному альбомі, і особливо в пісні "listen before i go".

"З "listen before i go" я хвилювалася, що люди почують її, спрацює тригер, вони будуть ображені, але все, що я бачила, - це фанати, які говорили про те, що ця пісня змушує їх відчувати себе комфортно. Почувши, що хтось проходить через те ж саме, через що ти проходиш, ти відчуваєш себе не гірше, а трохи краще", - пояснила Айліш.

Нині володарка Греммі відчуває себе набагато краще: "Був період, коли я плакала кожен божий день, коли мені було 13, 14, 15. Кожен день я плакала. І в 17, 18 я майже не плакала. Я пишаюся тим, що більше не плачу, це річ, яку я подолала. Не те, щоб плакати неправильно, але це добре, що я відчуваю себе щасливішою і більше не хочу плакати".

Як повідомляв УНІАН, раніше американська співачка Біллі Айліш розповіла про депресію, яка в 2018 році ледь не привела її до суїциду.