Онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко живе у США, поділився оглядач / колаж УНІАН з фото instagram.com/shmn та instagram.com/sofiarotaru.official

Внук Софії Ротару Анатолій Євдокименко не з першого разу зміг покинути Україну після того, як РФ здійснила повномасштабне вторгнення.

Виїзд онука бабусі "обійшовся в чималу суму", повідомив оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов у своєму Telegram-каналі. Також він розповів, що втікач живе на території США.

"Онук Ротару тепер співак з псевдонімом "Шаман". Живе в Нью-Йорку і планує стати відомим... Відомим він стане, але не співаком, а клоуном... (мабуть, мається на увазі - прославиться не як співак, а як клоун, - Ред.", - вважає оглядач.

Відео дня

Цікаві новини шоу-бізнесу - сьогодні це варто знати

Повідомлялося, що Анатолій Євдокименко разом із батьком після повномасштабного вторгнення росіян на українську землю у 2022 році намагалися втекти у Молдову. 7 березня їх та ще кількох чоловіків спіймали у Могилеві-Подільському при спробі незаконно перетнути кордон.

Пізніше стало відомо, що онук Софії Ротару опинився у Європі - він в Instagram опублікував знімок, на якому було видно Ейфелеву вежу ("візитівка" столиці Франції Парижу). Як Євдокименко зміг перетнути український кордон - поки невідомо. Сам утікач пізніше повідомив, що "з початком війни був змушений покинути країну, щоб почати нове життя".

Вас також можуть зацікавити новини: