Микола Басков / фото instagram.com, фан-сторінка

Російський артист Микола Басков розповів про стан свого здоров'я. Нещодавно він переніс операцію на ногах, після чого сам ледве міг ходити. Якийсь час його водили під руки, а на сцені він навіть не ворушився.

Зараз же він вирішив висловитися про своє здоров'я, враховуючи те, що ЗМІ часто пишуть про його проблеми.

"Після операції я зайшов в інтернет і здивувався до глибини душі. Що тільки про мене не написали! І що у мене варикоз, і що - більш страшні захворювання. Говорили, ніби я мало не вмираю. Мені хочеться запитати: а люди хіба не хворіють? Багато хто і падають, і спотикаються. Я - не виняток. Російські лікарі з ЦІТО поставили мене на ноги", - сказав Басков в коментарі росЗМІ.

Відео дня

Стан здоров'я Баскова

На початку грудня з'явилася інформація про те, що Микола Басков переніс серйозну операцію. Виявляється, у нього були проблеми зі зв'язками на ногах. Після цього з'явилося відео, де хворий Басков ледве стоїть на ногах

Незабаром артист вперше висловився про хворобу, яка мучила його, і запевнив, що вже йде на поправку. Це був перший коментар Баскова щодо його хвороби.

Крім того, він припинив працювати в шоу "Дуети". Бо проект підійшов до кінця, Басков відправиться на відпочинок. Ймовірно, він більше взагалі не повернеться в шоу через проблеми зі здоров'ям.

Вас також можуть зацікавити новини: