Анатолій Анатоліч пояснив, що причина у великих чергах / Скріншот Instagram

Відомий український ведучий Анатолій Анатоліч сьогодні знову намагався оновити свої дані у ТЦК. Телезірка розповів про черговий невдалий досвід.

Українець вже вп'яте навідувався до військкомату та хотів отримати військовий квиток. Усі попередні рази були невдалими через великі черги біля ТЦК. Відтак ведучий вирішив записатися в електронну чергу, аби не чекати весь день біля військкомату. Проте цього разу йому знову не вдалося оновити дані, тому що електронна черга працює.

"Я записався в електронну чергу в Оболонський ТЦК на 15:00. Прийшов. Мені сказали, що електронна черга не діє і що це тестовий режим. Я там вводив всі свої дані, де я прописаний, номер телефону, мені приходило підтвердження, а мені кажуть: "Добре, ви пройшли успішно тест. Ставайте в чергу, беріть талончик. Але сьогодні можете не ставати, бо там більше ста людей і ви не дочекаєтеся", – поділився чоловік у своєму Instagram.

Відео дня
Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Анатоліч обурений закономірністю своїх невдалих походів до ТЦК, однак відзначив, що співробітники військкомату – ввічливі та приємні люди.

"Працівник ТЦК спілкувався ввічливо, але це не прикол. Бо мені треба все скасувати – дітей і роботу – і йти о шостій ранку стояти декілька годин. Можливо, я звик до українського сервісу, але стояти в черзі – не варіант. Але ж я хочу зробити все чесно", – сказав Анатолій.

Нагадаємо, раніше Анатолія Анатоліча у Києві зупинили співробітники ТЦК.

Вас також можуть зацікавити новини: