Весілля Анни Трінчер та Олександра Волошина / Фото - instagram.com

Український блогер Олександр Волошин, якого шанувальники знають як чоловіка Анни Трінчер, розповів підписникам блогу про проблеми зі здоров'ям. Перед публікою Волошин з'явився в сльозах.

В емоційному відео блогер зізнався, що йому завжди було соромно демонструвати свою слабкість, проте зараз він зважився поділитися проблемами. 

"Нещодавно я вперше в дорослому віці розридався. Соромно показувати, але... гормони - це п*зда. Жінки, дівчата, я вас так добре розумію. Ніколи не думав, як так можна просто сісти і почати ридати", - сказав Олександр Волошин. 

Відео дня

Він уточнив, що останнім часом відчуває якесь емоційне напруження через проблеми з гормональним фоном. Нещодавно аналізи показали проблеми в роботі щитовидної залози, тому лікарі призначили безліч препаратів.

"У мене проблеми зі щитовидкою. Лікар мені призначив велику дозу гормонів, через що у мене сталася панічна атака і зараз періодично є тривожність через препарат. Тоді я думав: "Який я слабкий, тупо не можу впоратися з цими думками". А потім зрозумів, що є фактори, на які просто не можу впливати. Наприклад, хвороба. Тому, якщо у вас є якась така штука і відчуваєте себе слабким, може це через здоров'я?"- сказав чоловік Анни Трінчер. 

Скріншот Instagram-сторіз Волошина

Волошин додав, що вже на лікування витратив близько 50 тисяч гривень, але на цьому ще не кінець.

Нагадаємо, Трінчер розкрила правду про стосунки з Волошиним.

Вас також можуть зацікавити новини: