Емілі Ратаковскі заявила, що її зґвалтували у 15 років / фото instagram.com/emrata

Відома американська модель та акторка Емілі Ратаковскі вперше розповіла про пережите у 15 років зґвалтування. За її словами, на неї напав на той момент її 16-річний коханий на ім'я Оуен.

Інцидент манекенниця описала у власній книзі "моє тіло", пише Daily Star.

"Чому 15-річна я не волала? Хто навчив мене не кричати? Я ненавиділа себе. Я нікому не розповіла, що сталося в ті вихідні з Оуеном. Це був секс без згоди. Я була така молода. У мене навіть сексу раніше не було", – написала вона.

Видання зазначає, що описаний інцидент – один з багатьох, про які повідомляла Ратаковскі. Вона також розповідала про домагання з боку музиканта Робіна Тіка та фотографа Джонатана Ледера. Нещодавно знаменитість пояснила причину багаторічного приховування домагань тим, що не хотіла нашкодити своїй кар'єрі.

Ратаковскі написала книгу / фото instagram.com/emrata

Книга Ратаковскі "Моє тіло" вийшла у жовтні 2021 року. В ній модель в подробицях розповіла про власні пологи.

Емілі Ратаковскі: що про неї відомо

Емілі Ратаковскі / фото instagram.com/emrata

Читайте такожСупермодель Емілі Ратаковскі "рознесли" у мережі за фото з малюком: фани шокованіМодель прославилася після участі в кліпі на пісню Робіна Тіка Blurred Lines у 2013 році.

Зйомка топлес в скандальному ролику дійсно принесла їй широку популярність. YouTube спочатку заблокував відверту версію кліпу, але пізніше повернув її.

Після цього Ратаковскі стала більше зніматися та брати участь в модних показах.

Вас також можуть зацікавити новини