Фото інстаграм Марини Боржемської 

Фітнес-тренерка Марина Боржемська вперше прокоментувала заручини свого колишнього чоловіка, боксера В’ячеслава Узєлкова, який досі не показує нову кохану. 

"Ми не спілкуємося, тому я не змогла його привітати, але діти його привітали, тому що мають своє спілкування між собою у Вайбері", - сказала Марина у програмі "Тур зірками" на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

Також Боржемська додала, що після розлучення, яке було вже 5 років тому, їм не вдається налагодити спілкування з екс-чоловіком. 

"Потрібно, щоб цього хотіли обидві людини. В нашому союзі обидві сторони не хочуть. Спочатку я хотіла, а потім зрозуміла, що мені це не потрібно. Якщо людина не хоче, то я не буду наполягати, запрошувати його товаришувати", - зазначила жінка. 

Вона також сказала, що їхні спільні діти - 15-річний син Роберт та 10-річна донька Олівія - постійно з нею і батько не ініціює зустрічей з ними. 

Фото інстаграм Марини Боржемської 

"Вони завжди готові раніше були, а зараз самі вже не хочуть цього", - наголосила Марина. 

Жінка додала, що Узєлков поки не знайомив дітей з новою обраницею.

"Для цього потрібне бажання батька ще. Тому ні, вони не знайомі. Для цього потрібне спілкування, щоб були між ними якісь стосунки. Його немає, тому немає бажання ні в кого", - сказала фітнес-тренерка. 

Марина наголосила, що її не цікавить особисте життя В'ячеслава, але якщо все у нього буде добре, вона тільки порадіє. 

"Якщо запросить на весілля, то діти підуть, а я ні", - відповіла жінка.

Нагадаємо, нещодавно Марина Боржемська розповіла, чому довго не наважувалася піти від В'ячеслава Узєлкова. Марина сказала, що це була її жертовність. Жінці було шкода боксера після інсульту і вона б ніколи не покинула його в такому стані. Вони прожили разом 20 років і згодом розлучилися. 

Вас також можуть зацікавити новини: