Піксі Фокс / Скріншот

На що тільки не підуть люди, щоб бути ближче до своїх кумирів. Розповідаємо приголомшливу історію Піксі Фокс зі Швеції, яка лягала під ніж пластичного хірурга майже два десятки разів, щоб бути схожою на мультяшку. 

Так, спочатку вона прагнула бути схожою на Джессіку Реббіт (мультяшний персонаж Гері Вульфа). Однак потім вона робила пародії на русалоньку Аріель. 

Для того, щоб досягти ідеального результату, Фокс зменшила талію, видалила шість ребер, збільшила груди і губи. У сумі вона зробила 17 пластичних операцій, але це ледь не коштувало їй життя. 

Відео дня

Своїми досягненнями Піксі ділиться в Instagram-блозі. Ось що вона говорила, коли хотіла створити мультяшний вигляд:

"Ці герої мультфільмів уособлюють ідеалізацію жіночого тіла. Я хочу мати тонку талію, дупу, великі груди, великі очі і справді гарне обличчя. Видалення ребер було ще одним кроком до досягнення цього ідеалу".

Піксі Фокс після видалення ребер / Фото - instagram.com

Реакція соцмереж

Деякі шанувальники в захваті від її перетворень, але багато коментаторів пишуть, що таке бажання повністю "перекроїти" себе у пластичного хірурга - не зовсім здорове. Користувачі мережі радять Піксі Фокс звернутися до психотерапевта. 

Пікс Фокс прагнула зробити собі зовнішність принцеси з мультфільмів / фото instagram.com/pixeefox

Піксі Фокс зараз

Одна з операцій дівчини ледь не коштувала їй життя, тому зі змінами в зовнішності та вирішила зав'язати. Як пише Daily Mail, дівчина в черговий раз лягла під ніж, щоб домогтися талії в 35 сантиметрів, але щось пішло не так. П'ятигодинна операція ледь не обернулася летальним результатом - шведка зізналася, що після цього провела в комі тиждень.

Після цього випадку Фокс на якийсь час пропала з соцмереж, а після часткового відновлення вирішила повертати своє тіло в колишню форму, але вже без допомоги хірургів. Єдине, навіщо вона знову зверталася до лікарів, - це зменшення грудних імплантів і губ. 

Ось який вигляд зараз має Піксі Фокс:

Піксі Фокс зараз / фото instagram.com/pixeefox

Нагадаємо, який вигляд має американка, яка скинула понад 50 кг.

Вас також можуть зацікавити новини: