Співачка SLAVIA / фото instagram.com/slavia_official

Колишня дружина українського артиста Дзідзьо, співачка Ярослава Притула (псевдонім – SLAVIA), перехворіла на COVID-19 після повернення з Куби.

Про це вона розповіла в Instagram-сторіс.

"Я тут, я в Україні. За цей час я встигла відпочити на Кубі, прилетіти. На наступний день я умудрилася захворіти, пройти двотижневу самоізоляцію. Я працювала онлайн, надихалася яскравими фото та відео з Куби. Сподіваюся, що надихала і вас в нашу таку сіру погоду. І вилікувалася. Вибачте, що я не розповідала. Не люблю про погане. Коли мені вже добре – можу поділитися досвідом", – зазначила вона.

На думку співачки, швидше за все у неї був "Омікрон".

SLAVIA заразилася коронавірусом / скріншот

"Я перенесла його в легкій формі. Тест не показав, тому що ще немає жодного тесту, який показав би "Омікрон". Із симптомів можу виділити... найскладніший для мене – апатія. Дуже пригнічений стан у цілому. Я сиділа за столом, підперши голову рукою, дивилася на картину, дивилася на страви, які стояли переді мною... І мені нічого не хотілося, У мене не було апетиту, мене нудило, боліла, трохи крутилася голова. Дуже дивний стан", – розповіла дівчина.

Читайте також"Так мило": екс-дружина Дзідзьо показала незвичайний подарунок від кубинської дівчини (фото)Нагадаємо, раніше SLAVIA розповідала про нелегке життя кубинців, починаючи зі слів "розкіш на межі з бідністю".

Вас також можуть зацікавити новини: