Ярослава Притула подорожує Кубою / фото instagram.com/slavia_official

Колишня дружина українського артиста Дзідзьо, співачка Ярослава Притула( псевдонім-SLAVIA), яка зараз подорожує Кубою, поділилася враженнями.

Про нелегке життя кубинців дівчина розповіла у своєму Instagram.

Свою розповідь SLAVIA почала зі слів "розкіш на межі з бідністю".

Відео дня

"У країні – соціалізм. Середня зарплата 60$. Щоб побачити справжнє життя кубинців, потрібно виїхати за межі туристичних міст. Аптеки порожні, як і полиці магазинів. Коли привозять товар, люди змушені стояти в декількох годинних чергах. Дефіцит всього, тільки не рома. Кава, ром і сигари – основні продукти Куби", – зазначила вона.

За словами співачки, офіційна валюта на Кубі – кубинське песо, але основна – євро: "Кубинці вважають песо фантиками, а туристам важко знайти товари, які можна за них придбати. Якщо ви поміняли євро на песо, то їх ніхто вже не прийме".

"Автомобілі тут дуже дорогі. Їх передають з покоління в покоління, ремонтують, тюнінгують і дуже ними дорожать. Це джерело прибутку", – зазначила виконавиця.

"Якщо плануєте поїздку на "Острів свободи", беріть туди все, що можна: солодощі, ліки, косметику, капронові колготи, одяг, взуття, канцелярські товари... На подарунки  згодиться все, і кубинці будуть дуже раді! Люди на Кубі доброзичливі та життєрадісні. Попри тотальну бідність, вони завжди посміхаються і пританцьовують, залишаючи після себе приємні спогади", – додала SLAVIA.

Читайте також"Пощастило": екс-дружина Дзідзьо у сексі-купальнику на Кубі розповіла дивовижну історіюНагадаємо, SLAVIA вирушила на Кубу у свою першу справжню відпустку після розлучення. Раніше повідомлялося, як вона поплавала в океані та поділилася сонячними знімками.

Вас також можуть зацікавити новини: