Українці ж пишуть Нагієву про те, що бачать від шоумена "натяки" про підтримку / фото instagram.com/nagiev.universal

Російський шоумен Дмитро Нагієв, який досі так і не розкрив свою позицію щодо війни в Україні, розлютив росіян всього однією фразою. Він показав нове відео, а в описі до нього написав:

"Я не знаю, що вам сказати".

На відео Нагієв наклав чорно-білий фільтр. Шоумен йшов під музику, дивлячись у камеру без посмішки. Він був у чорному вбранні - светрі та стильній кепці Balenciaga.

Новий ролик, в якому Нагієв так і не поділився своїми думками про події в Україні, росіяни не оцінили. Жителі країни-агресоркии обурюються через те, що шоумен нібито намагається "всидіти на двох стільцях", а тому не підтримує війну, але і не наважується засудити її публічно. 

Українці ж пишуть Нагієву про те, що бачать від шоумена "натяки" про підтримку. Також користувачі мережі відзначають, що артисту не варто мовчати, а вже час висловити свою позицію чітко. Під відео з'явилися ще й такі коментарі:

  • "Просто скажи: "ні війні! Ні вбивствам і геноциду в Україні"
  • "У чому сила, брате - у правді. І ти її знаєш сам. Але нас вбивають. Кожного дня. З боку Росії, твоєї країни, летять ракети в Україну, на мій дім. Там наші діти"
  • "А що ви самі вкладаєте в свої відеоролики? Щось якісь вони двозначні виходять, судячи з коментарів. Хочете на 2-ух стільцях всидіти? Будьте сміливіше, по-чоловічому, а то і грошей заробити хочеться, і особа не втратити - низько!"
  • "Нічого і не потрібно говорити. Ти чудовий актор. Усе видно на твоєму обличчі і за твоєю поведінкою. Твоя позиція зрозуміла. Дякую тобі!"
  • "Розвів у себе на акаунті ненависників Росії своїм мовчанням. Мовчи далі, ми без тебе впораємося".

Що відомо про позицію Нагієва щодо війни

На початку повномасштабної війни РФ проти України шоумен опублікував чорно-біле відео, супроводивши його піснею групи "Акваріум". У цій пісні є слова "ми воювали самі з собою". Однак прямо про те, що ж він думає про ситуацію, Нагієв не сказав.

Після цього артист декілька разів з'являвся в мережі, проте нічого конкретного так і не сказав. А нещодавно зірка "Кухні" Дмитро Назаров розкрив позицію Нагієва щодо війни. Актор натякнув, що його колега по серіалу поділяє його думку. Сам Назаров, як відомо, засудив війну.

Вас також можуть зацікавити новини: