Співачка SLAVIA записує нову пісню / фото instagram.com/slavia_official

Колишня дружина українського артиста Дзідзьо, співачка Ярослава Притула (псевдонім – SLAVIA), похвалилася активною підготовкою релізу нової пісні.

Про свої успіхи та натхнення виконавиця розповіла в Instagram- сторіс, закликавши своїх підписників більше мандрувати.

"Скажіть мені, куди діваються наші дні? Я не розумію. Я лягла спати о п'ятій ранку, прокинулася о 10, і зараз 04:30. Цілий день ми готувалися до релізу. Дуже багато різної рутинної роботи, яка забирає багато часу... Ви бачите верхівку айсберга, гарнукартинку, а за всім цим стоїть така... досить рутинна робота, і дні так летять", – зазначила SLAVIA.

За словами співачки, найбільше у житті її надихають подорожі та музика.

Співачка SLAVIA дуже надихнулася поїздкою на Кубу / скріншот

"Сиджу на кухні, їм халву, танцюю під свою нову пісню, звичайно. Я натхненна. Я все це роблю із задоволенням, тому що я відпочила, надихнулася і всім раджу їздити в якісь цікаві місця, – додала співачка. – Після кожної нової поїздки ви повертаєтеся зовсім іншою людиною. Яскраві та незабутні спогади залишаються з вами на все життя".

Читайте також"Пощастило": екс-дружина Дзідзьо у сексі-купальнику на Кубі розповіла дивовижну історіюНагадаємо, раніше повідомлялося, що SLAVIA подорожувала по Кубі та розповідала про не легке, але веселе життя кубинців. А після повернення перехворіла COVID-19.

Вас також можуть зацікавити новини: