Вціліла чашка з Гостомеля / Скріншот

Сім'я Анни Бойко з Гостомеля Київської області залишилася без будинку через обстріли. З уцілілого - дві чашки, одну з яких жінка подарувала журналістам і попросила продати її або розіграти, а гроші віддати на потреби ЗСУ або дітей, які залишилися без батьків.

Як йдеться у сюжеті "Сніданку з 1+1", Анна вже вдруге покидає рідний дім. Під час окупації Луганська в 2014-му вона поїхала звідти і оселилася в передмісті Києва Гостомелі. Вона разом з чоловіком 7 років будували власний будинок. Але відсвяткувати новосілля сім'я так і не встигла через повномасштабне вторгнення РФ.

Від їхнього будинку залишилися тільки стіни. Також дивом залишилися цілими дві чашки - символи незламності і стійкості українського народу в цій війні. А напередодні на чашці з'явився підпис першої леді Олени Зеленської.

Тепер чашку з автографом подружжя президента України розіграє серед глядачів "Сніданку з 1+1". Зеленська була вражена історією сім'ї.

Раніше повідомлялося, що в Бородянці Київської області, яка сильно постраждала від російських обстрілів, дивом уціліла кухонна шафа в зруйнованому будинку.

Пізніше стало відомо, що Тернопільська меблева компанія розшукує власників зруйнованого в Бородянці житла з уже всім відомою кухонною шафкою, щоб безкоштовно виготовити їм новий кухонний гарнітур.

Вас також можуть зацікавити новини: