Сам Добронравов вважає, що все вирішать "молитви" людей / фото 1plus1.ua

Російський актор Федір Добронравов, який зіграв Івана Будька в серіалі "Свати", висловився про те, чи будуть зйомки нового сезону. Виявилося, що він не проти. Однак ніхто знімати серіал не планує.

За словами актора, який підтримує окупантів, глядачі чекають на продовження. Сам Добронравов вважає, що все вирішать "молитви" людей.

"Глядачі хочуть продовження і тому вигадують різні версії. Але, якщо молитви глядачів будуть настільки сильні... Адже і нам дуже хочеться, щоб ця історія продовжилася. Ми ж зустрічаємося з хлопцями з цього проекту. Думаю, якщо Господь так управить, що буде пропозиція про продовження "Сватів", отже, воно з'явиться. А поки ні. Це просто чутки і мрії глядачів", - цитують актора росЗМІ.

Відео дня

Однак яким Добронравов бачить продовження "Сватів" на тлі того, що він і деякі інші артисти з серіалу підтримали війну проти України - він не пояснив. 

Хто зі "Сватів" виявився путіністом

Серіал "Свати", який знімала українська студія" Квартал 95", сподобався багатьом глядачам. Однак після 24 лютого 2022 року, коли РФ розпочала повномасштабну війну, усе змінилося. 

Так, деякі артисти-росіяни підтримали путінський режим. Тетяна Кравченко стверджувала, що навіть могла б піти на фронт і лікувати окупантів, але їй "не дозволив вік". Крім цього, вона образила свою "онуку" за серіалом - актрису Анну Кошмал, яка засудила війну.

Також путіністами виявилися Федір Добронравов, Олеся Железняк та Інна Корольова. Однак не всі актори-росіяни зі "Сватів" підтримали війну. Наприклад Олександр Феклістов, який зіграв у серіалі Сан Санича, визнав, що йому соромно за все, що відбувається.

Вас також можуть зацікавити новини: